Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

FIRST LAB Radiance Tone Up Cream

Rp 305.000 Rp 183.000
4 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 5pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.
Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

Apply a suitable amount on entire face and allow it to absorb

Ratings and Reviews


Ratna sari Puspitaloka
12 January 2021
First lab tone up cream
Baru sekali di pake aja langsung suka
Karna cerah nya gak lebay dan merata banget bagus bikin kulit muka glowing
Nur Fazrin Vieaulia
22 October 2020
Top Reviewer
Tone up cream
menurut aku tone up cream ini cukup wow karna gabikin muka keliatan abu-abu. Dia juga ada kesan melembapkan kulitnya. Worth it banget.
Lani S
28 September 2020
Top Reviewer
First lab
Demen banget sama packaging nyaa lucu gemes dan menarik perhatian mata dan hati hehe

Produk nya juga gak kalah bagus gak white case dan juga engga blok blokan ketika di apply ke muka
Lilis Rosna
07 June 2020
Top Reviewer
First lab
Suka banget , bikin muka cerah dan smooth
Kalo abis insya allah kek nya beli lagi
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping