Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

FIRST LAB Resveratrol Ampoule 10ml

Rp 220.000 Rp 165.000
35 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 8pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 10pc
Lt. 1, di depan Hush Puppies
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
Ingredients

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

RESVERATROL is a rare ingredients. To produce 1 kg of 100% resveratrol, you need 1,680,000 litre of Grapes. Our reseveratrol contains 1300ppm (0.13% resveratrol)

 

Function: Antioxidant, Lifting, Anti Aging, Reduce the appearance of hyperpigmentation & blemishes naturally.


NA26192005035

Bifida Ferment Filtrate 4
Glycerin
Butylene Glycol
Methyl Gluceth-10
Propanediol 
1,2-Hexanediol
Water
Niacinamide

Alcohol

Panthenol
Diethoxyethyl Succinate
Chondrus Crispus Extract
PEG-60 Hydrogenated Castor Oil
Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Resveratrol
Tromethamine
Dipotassium Glycyrrhizate
Adenosine
Ethylhexylglycerin
Fragrance(Parfum)
Disodium EDTA
Dextrin
Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extrac
Cyanocobalamin
Lactobacillus Ferment Lysate
Gardenia Florida Fruit Extract
Monascus Extract
Maltodextrin
Lactic Acid
Sodium Benzoate
Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract
Sodium Chloride
Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract
Lupinus Albus Seed Extract
Moringa Oleifera Seed Extract
Hydrolyzed Collagen
Ascorbic Acid
Camellia Japonica Seed Oil
Glutathione
Raspberry Seed OilH"ocopheryl Succinate Aminopropanediol Esters
Sodium Hyaluronate
Tocopheryl Acetate
Ubiquinone
Squalane
Glycine Soja (Soybean) Oil
Haematococcus Pluvialis Extract
Hydroxypropyl Cyclodextrin
Saccharide Hydrolysate
Astaxanthin
Myrciaria Dubia Fruit Extract
Hippophae Rhamnoides Fruit Extract
Thioctic Acid
Carbomer
Camellia Sinensis Leaf Extract
Ethyl Hexanediol
Hibiscus Sabdariffa Flower Extract
Polysorbate 20
Rosa Canina Fruit Extract
Rose Extract
Rumex Acetosella Extract
Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract
Caprylyl Glycol
Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract
Potassium Hydroxide
Beta-Carotene
Collagen Extract
Palmitoyl Pentapeptide-4
Tocopherol
Acetyl Hexapeptide-8
Fullerenes
Palmitoyl Tripeptide-1
Palmitoyl Tetrapeptide-7
 

Ratings and Reviews


Gusti Ayu Putri Amelia
23 January 2021
Verified Buyer
Serum unik
Awal nya aku kira dy serum yang tekstrunya kental ke jelly gitu ternyata dy mirip oil tapi bukan yang oil gitu. Awal di pake ke muka kyk terasa ada kandunga oil tapi dy ngeblend dan nyerap dengan baik ke kulit dan gak meninggalkan rasa greasy, cuma di awalnya kirain bakal minyakan nih. So far hsilnya bagus, bikin lembab, untuk efek anti-aging blm keliatan dong masih butuh proses. Tp worth to buy!
Giralda Audina
12 January 2021
Verified Buyer
Kulit jadi plump!
Baru pertama kali tau produk ini. Dari packagingnya juga compact. Habis pake ini kulit berasa plump & kenyal apalagi pas bangun tidur kelihatan bgt! Suka!
Deby novita Sari
25 December 2020
Ga iqro ga glowing gaes
Jadi, gw udah pake produk ini hampir 2 bulan. Karna ukurannya miniii cuma 10ml, gw pake pagi doang. 2 pump untuk semuka udah cukup banget. Dan setelah udah tinggal dikit, gw baru sadar dong kl ternyata sebelum dipake bawahnya harus diputer dulu biar cairan putihny bercampur dengan cairan merah yang di 'lock' gitu dibawah botolny.
Jadi selama ini cm pake cairan putih dan gk ngerasa ada perubahan yg signifikan.
Semoga setelah mereka bercampur, bisa bikin kinclong sempurna lahir batin yes..
Yuanita Putri
24 December 2020
Verified Buyer
FIRST LAB Resveratrol Ampoule 10ml
Udah purchase ketiga kalinya ampoule ini dan suka banget. Bangun tidur wajah jadi lembab banget..bikin wajah jadi awet muda jadinya
Hani Fatmaawati
13 December 2020
Verified Buyer
FIRST LAB Resveratrol Ampoule 10ml
bagussss bgt, ini udh repurchase yg ke tiga..
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping