#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Fit Me! Dewy + Smooth Foundation 30ml

Rp 149.000 Rp 111.750
5 (24)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

Fit Me® Dewy + Smooth Foundation face makeup. Maybelline's smoothing concentrate hydrates rough patches leaving skin with a naturally luminous finish

Ideal for normal to dry skin, this foundation hydrates and smoothes skin texture and leaves a naturally luminous finish. Protects with SPF 18. Dermatologist tested. Allergy tested. Non-comedogenic. Fragrance-free.

 

How to Use

How to use:

Apply foundation onto skin and blend with fingertips or an applicator and blend.

Ingredients

G682228 8 ,ACTIVE INGREDIENTS:,OCTINOXATE 7.0%, INGREDIENTS: , WATER, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE,GLYCERIN, ISOTRIDECYL ISONONANOATE, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DIMETHICONE/POLYGLYCERIN-3 CROSSPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, PEG-10, DIMETHICONE, PHENOXYETHANO

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Audy Purnama Asri
25 November 2020
Maybelline Fit Me! Dewy + Smooth Foundation
Cukup lama nahan minyak, coveragenya medium sih cuma bisa di build up jadi full coverage dan ga geser kalo udah di set pake bedak. Jadi menutupi imperfection di wajah dan lumayan menyamarkan pori di sekitaran hidungku
Nita Nita
23 November 2020
Maybelline fit me dewy smooth foundation
Bagus ini asli
Coverahe nyaa high nutupin inperfection di muka aku
Bekas jerawat lah , warna kulit gak merata lah ..
hasil nya juga bikin glowing


Packaging nya aku suka kokoh botol nya botol kaca
Arinda Eterna Prayety
Verified Buyer
20 November 2020
Sup
BARU KALI INI NEMU SHADE FOUNDIE YANG AMPE NYARU DI KULIT :’) super like it!
Mutia Rahmah
18 November 2020
Maybellin
Suka banget sama warna yang lebih cerah di bandingkan kulit wajah aku tekturnya kental cukup pakai sedikit uda matte banget di kulit wajah apalagi saat berfoto pori2 hampir mulus gak keliatan dan yang aku suka pakai seharian dia masih tetap stay di wajah dan wajah gak gampang berminyak
Frieda Pesik
Verified Buyer
27 October 2020
Maybelline
Cakep banget foundationnya cuman sayang ga pake pump ... but it has a beautiful finish!!!
Find in Store
Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping