FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Fit Me! Matte + Poreless Foundation

Rp 149.000 Rp 111.750
34 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 15pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Wishlist
Information

romotes the Ultimate Natural Skin Fit

  • Ultra-Lightweight Mattifying Foundation for Normal to Oily Skin
  • Tone + Texture-Fitting Foundation for the Ultimate Natural Fit
  • Mattifies, Erases Pores & Matches Natural Tone

Goes beyond  skin tone matching to fit the unique texture issues of normal to oily skin for the ultimate natural skin fit.  While some foundations can exaggerate pores and oily skin, only our pore-minimizing foundation contains our genius blurring micro-powders that erase pores and absorb oil for a naturally matte and poreless-looking finish.

Dermatologist and allergy tested.   Does not clog pores.  Oil-free

Ratings and Reviews


iin indriyani
29 July 2020
oxidasi
Love-hate sih sama foundie ini. emang sesuai klaim nya "matte and poreless" , di muka emang matte banget dan halus gitu apalagi kalo udah di set pake powder. ketahanannya juga lumayan
Hesti dewi
20 June 2020
Verified Buyer
matte foundi
coveragenya bagus tp aku salah beli shade soalnya dia ini oksidasi banget.. hiks.. mana isinya banyak banget pula.. jdnya aku kasihin temenku deh
Michelle Japar
23 May 2020
Warnanya banyak
Foundation ini sebenernya warnanya banyak, tp aku salah pilih warna jdinya kegelapan huhu tapi aku pake sebagai cream bronzer aja wkwk dan bagus karena hasilnya natural, hemat juga. Aku sukanya juga dama packagingnya yg ada pump nya
Adinda Hapsari
30 April 2020
Verified Buyer
Good
coverage bagus, warnanya juga bagus cocok di aku. cuman terasa berat gitu ya kl dipakai.
Damar samodra
29 April 2020
Verified Buyer
Top
Coveragenya bagus, nutupin noda noda di wajah.
Texturenya juga pas dan ringan di kulitku.
Kekurangannya oksidasi nya agak cepat.
But its okey
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping