FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Fit Me! Matte + Poreless Foundation

Rp 149.000 Rp 111.750
26 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 15pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Wishlist
Information

romotes the Ultimate Natural Skin Fit

  • Ultra-Lightweight Mattifying Foundation for Normal to Oily Skin
  • Tone + Texture-Fitting Foundation for the Ultimate Natural Fit
  • Mattifies, Erases Pores & Matches Natural Tone

Goes beyond  skin tone matching to fit the unique texture issues of normal to oily skin for the ultimate natural skin fit.  While some foundations can exaggerate pores and oily skin, only our pore-minimizing foundation contains our genius blurring micro-powders that erase pores and absorb oil for a naturally matte and poreless-looking finish.

Dermatologist and allergy tested.   Does not clog pores.  Oil-free

Ratings and Reviews


Helen Manurung
28 February 2020
Verified Buyer
Foundation Sepanjang Masa
Dari dulu sampai sekarang, selalu balik lagi balik lagi ke foundation ini. Cocok buat sehari-hari, soalnya ngga berat. Coverage-nya sih, ngga begitu nutup; apalagi buat bekas jerawat yang udah menghitam yah, mesti dibantu concealer. Tapi cukup meratakan warna kulit, kok, dan ngga mudah luntur kalo dipake selama 8 jam-an gitu.
Oka Luthfi
22 February 2020
Top Reviewer
Maybelline fit me matte and poreless foundation
Coverage nya ada banget , hasil nya matte tp masih ada sedikit dewy nyaa , udha gitu lumayan tahan lama sih engga bikin muka jadi cakey pas keringetan
Lathieva Azzahra
18 February 2020
Pretty good
Suka bgt sm teksturnya gampang diblend, ringan dipakai walaupun suka aku build up tapi gak kerasa kyk pake topeng, dan shadenya aku banget jd ini cocok bgt buat daily karena shadenya warna kulit aku bgt
Yane azria ningsih
11 February 2020
Top Reviewer
Top
Kecintaaan banget. Aky jatuh cinta banget sama maybelline fit me matte ini. Walaupun warnanya oksidasi. Tapi its ok la.
Yang penting gua suka..
Love
Yuliani Nurcita
18 October 2019
Top Reviewer
Maybelline fit me matte + poreless foundation
Cocok banget ini di kulit oily kaya aku , lumayan tahan lama dan gak bikin muka oily pas kena gerah
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping