FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Fit Me! Matte + Poreless Powder

Rp 179.000 Rp 134.250
9 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Wishlist
Information

Fit Me! Matte + Poreless Powder from Maybelline New York goes beyond skin tone matching to fit the unique texture issues of normal to oily skin for the ultimate natural skin fit. Fit Me Matte + Poreless Face Powder provides long-lasting, mattifying, shine control and up to 12HR wear for a natural, poreless-looking finish. Buildable coverage. Does not clog pores. Oil-free.

 

Ratings and Reviews


Baresta Delta
28 February 2020
Top Reviewer
favorit
Compact powder favorit karna coveragenya ada banget dan menahaj minyak dengan baik
Yane azria ningsih
11 February 2020
Top Reviewer
Top
Pasangan setia nya maybelline foundation nya fit me matte.
Cucok banget.
Warnanya cocok sama kulitku. Love
Rahayu Apfani
12 December 2019
Verified Buyer
Good powder
Bedak yang bisa menyatu banget dikulit aku yang acne prone, oily, dan sensitif. Enak banget dipake. Recomended.
Isna Pidiani
20 September 2019
Top Reviewer
Maybelline
Bedak kecintaan hampir tiap hari pake ini karna emang bagus dan lumayan bisa nahan minyak
Gebija .
24 July 2019
Top Reviewer
Gud
Buru buru karna telat, pakai ini aja bisa nahan minyak di muka aku dan keliatan natural bgt
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping