FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

FOREVER STAY Waterproof Liquid Eyeliner

Rp 55.000
19 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 35pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Store-AEON BSD - 22pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
Store-AEON JGC - 51pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
Wishlist
Information

Somethinc  Forever Stay Eyeliner

I won't cry for you darling, My Eyeliner is far more interesting!

A Unique Sponge-Tip Applicator that giving you a clean bold line with every use.

Combined with a formula that dries super-quick for a Smudge-Proof, Water-Proof, & Oil - Proof application, our Forever Stay Sponge-Tip eyeliner will become your daily go-to!

NA11191205731

Ratings and Reviews


Rut Kartika
15 January 2020
Verified Buyer
Super tahan lama
Eyeliner yg ga smudge, tahan lama, terus apply se-gampang itu! Kelopak mata aku termasuk oily & kalo pake eyeliner lain suka smudge. Tapi ini dipakai dari pagi sampe malem masih tetep on. Recommended bgt!
Cut manoban11
28 November 2019
Top Reviewer
somethinc
Hitam pekat, tahan lama dan packagingnya mewah banget
Maulanie Nf
21 November 2019
Top Reviewer
Somethinc
Super black enggak peatchy , kuas nya enggak keras dan mudah di pake nya enggak beleber kemana mana
FU YIN
07 November 2019
Top Reviewer
Oke banget buat oily lid
Buat yg kelopak matanya oily, bisa coba yg 1 ini. So far, dipake pagi, sampe malem gak ada smudge di mataku.
Devi Oftania
02 November 2019
Verified Buyer
Bagus!!
Sebagus itu, semurah itu dan apply nya juga gampang buat amatiran kayak aku
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping