FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

FOREVER STAY Waterproof Liquid Eyeliner

Rp 55.000 Rp 49.500
18 Reviews
1
Wishlist
Information

Somethinc  Forever Stay Eyeliner

I won't cry for you darling, My Eyeliner is far more interesting!

A Unique Sponge-Tip Applicator that giving you a clean bold line with every use.

Combined with a formula that dries super-quick for a Smudge-Proof, Water-Proof, & Oil - Proof application, our Forever Stay Sponge-Tip eyeliner will become your daily go-to!

NA11191205731

Ratings and Reviews


Cut manoban11
28 November 2019
Top Reviewer
somethinc
Hitam pekat, tahan lama dan packagingnya mewah banget
Maulanie Nf
21 November 2019
Top Reviewer
Somethinc
Super black enggak peatchy , kuas nya enggak keras dan mudah di pake nya enggak beleber kemana mana
FU YIN
07 November 2019
Top Reviewer
Oke banget buat oily lid
Buat yg kelopak matanya oily, bisa coba yg 1 ini. So far, dipake pagi, sampe malem gak ada smudge di mataku.
Devi Oftania
02 November 2019
Verified Buyer
Bagus!!
Sebagus itu, semurah itu dan apply nya juga gampang buat amatiran kayak aku
siti wirani
01 November 2019
Wageelaseeh
Bagus banget ini , harganya cuma 50ribu sajaaaaa dengan hasil yg luar biasa, worth to buy , saaaangaaattttt
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping