FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Freeman Feeling Beautiful Clearing Sweet Tea & Lemon Peel-Off Clay Mask

Rp 96.800 Rp 77.440
15 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 2pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients
This peel-off clay mask delivers the cleansing and oil absorbing benefits you expect from clay. Plus the all over toning and refining perks of an easy to peel off mask. Antioxidant rich tea helps protect skin from damaging free radicals and Lemon helps lighten dark spots for a radiant complexion. Perfect for normal to combination skin. Made in USA.
Apply a thin layer to clean, dry face, avoiding eye area, eye brows, hair line and lips. Leave on 10-15 minutes or until dry. Gently peel off mask from outer edges. Rinse with warm water. Use twice a week or as often as needed.
Water/Aqua, Polyvinyl Alcohol, Sd Alcohol 40-B/Alcohol Denat, PEG-8 Glycerin, Propylene Glycol, Glycerin, Silica Dimethyl Silylate, Bentonite, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Glycyrrhiza, Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinesis (Tea) Leaf Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Azadirachta Indica (Neem) Seed Oil, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Musa Sapientum ( Banana) Fruit Extract, Cocos Nucifera, (Coconut) Fruit Extract, Aleurites Moluccanus Seed Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Rubus idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Santalum ALbum ( Sandalwood) Extract, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Nasturtium Oddicinale Extract, Maranta Arundinacea Root Extract, Titanium Dioxide, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Fragrance (Parfum), Iron Oxides (C1 77492 & C1 77491), PEG-12 Dimenthicone.

Ratings and Reviews


Lani S
21 September 2020
Top Reviewer
Freeman
Nice buat kulit kusam bikin kulit makin cerah
Peel off nya juga engga bikin sakit ko
Putri giri Pidia bhakti
12 August 2020
Top Reviewer
Freeman
Suka kali sama wangi nyaa
Mask yang bikin muka ku muluss dan juga lembab
So happy
Kerenhapukh S
25 July 2020
Top Reviewer
Suka
cocok bgt buat yg males bersihin clay mask karna tinggal dipeel off, waktu dipeel offnya pun ga yang sakit bikin nangis. Kulit terasa lebih bersih sih dan ga ada efek ketarik
Kirana Dewanti
22 July 2020
Gampang bocor
Kalo pake ini luu deh ky second skin gitu warnanya. Di kleteknya pun gak susah dan wanginya lumayan enak. Hasilnya bikin lembab dan bersih sih. Hati2 gampang bocor. Aku taruh di koper udh hati2 banget tp ambyarr
Nur Annisa Fitri
07 May 2020
Verified Buyer
Cinta bangetttt sama ini masker
Peel Off mask favorit ku sih!! Jujurrr bau nyaa strongg banget, dari pertama kali pakai sampe udah mau abis tetap setiap di aplikasiin ke muka bau nya tetep se strong itu! Walaupun nnti lama lama juga berkurang strongnya hehe. Satisfying banget saat saat nge peel masker ini. Yang jelas tiap abis pake masker ini muka berasa bersihh banget sel kulit mati rasanya ke angkat semua, jadi muka terlihat lebih cerah jugaaa
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping