FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Freeman Feeling Beautiful Deep Clearing Manuka Honey & Tea Tree Oil Clay Mask and Cleanser

Rp 96.800 Rp 87.120
17 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients
Indulge in delicious treat for your skin with this multi-action clay mask and clenser. Manuka honey helps deliver potent healing properties to nourish skin. Tea tree oil helps to purify pores and control oil with its antibacterial properties. Perfect for oily / breakout prone skin. Made in USA.
May be used as a daily cleanser or mask. For mask, apply over dry, clean face and neck, avoiding contact with eyes. Leave on for 3-5 minutes, no more than 10 minutes. Rinse with warm water. Discontinue use if irritation or redness occurs.
Water/Aqua, Bentonite, Propylene Glycol, Titanium Dioxide, Decyl Glucoside, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Benzoic Acid, Mel (Manuka Honey), Cocamidopropyl Betaine, Xantham Gum, Magnesium Alumunum Silicate, Kaolin, Disodium Edta, Diazollidinyl Urea, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Fragrance (Parfum).

Ratings and Reviews


Kimberly Imanuella
26 September 2020
Top Reviewer
Freeman
Bukan varian favorite tapi suka efeknya bisa bikin jerawat cepet kering cuma ada sensasi perih ke mata jadi ga boleh pake di sekitar mata banget
Putri giri Pidia bhakti
11 August 2020
Top Reviewer
Freeman
Good mask
Cepet ngobatin beruntusan dan jerawat
Aku suka kali
Teksture nyaa agak cair warna putih agak kuning gitu
Noted dipake nya jangan sampe deket mataa soal nya perih beud cuyy ke mata
Kerenhapukh S
25 July 2020
Top Reviewer
Love it
Surprisingly waktu dibersihin ga susah dan wanginya juga enak banget layaknya mask freeman pada umumnya. Di aku cukup bantu kalo kulit lagi bermasalah
Yogi Yogaswara N
16 July 2020
Verified Buyer
Good Mask
pertama nyobain freeman karena nonton videonya suhay pas review masker freeman, nyobain lah yg varian ini, teksturnya yah sama kaya claymask kebanyakan, gg bikin kering di wajah , mudah dibersihkan, dan gg bikin masalah juga sih di wajah ku, sebenernya aku kurang cocok sama produk yang ada tea tree oilnya, tapi pas pake ini oke oke ajah siih,, nice
Wafiy Yuka
12 July 2020
Freeman manuka honey and tea tree oil clay mask and cleanser
Baguss sih ini ngefek di aku buat acne prone skin cuma sayang nya dia bikin perih di mata kalo di apply nya deket ke mata
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping