FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Freeman Feeling Beautiful Detoxifying Charcoal & Black Sugar Mud Mask

Rp 96.800 Rp 77.440
27 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients
This velvety mud mask worksits magic to moisturize, remineralize, and make skin sensationally soft. Dead Sea Minerals have anatural nourishing effect that boosts smoohness and overall skin health. Activated Charcoal helps lift away oils and toxins without over-drying skin. Black Sugar helps hydrate skin and smooth away roughness. Perfect for normal to combination skin. Made in USA.
Apply mask to face and neck, avoiding contact with eyes. Leave on 7-10 minutes or until dry. Rinse with warm water. Use twice a week or as often as needed.
Water/Aqua, Bentonite, Kaolin, Glycerin, Magnesium Aluminium Silicate, Charcoal, Silt, Sucrose, Sodium Polyacrylate, Xantham Gum, Disodium Edta, Propylene Glycol, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Aleurities Molluccanus Seed Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Santalum Album (Sandalwood) Extract, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Nasturtium Officinale Extract, Maranta Arundinacea Root Extract, PEG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Fragrance/Parfum, Iron Oxides (C1 77499).

Ratings and Reviews


Kimberly Imanuella
10 September 2020
Top Reviewer
Good
Suka sih pas make seger gitu tapi kalo kelamaan kayak ada gatel halus jd harus cepet dibilas
Laila Dzaikra
30 August 2020
Freeman mud mask
masker yang bener2 membersihkan pori2ku, setelah pake masker ini berasa pori2 bersih bahkan kayak ga terlihat ada pori2nya
Nur Fazrin Vieaulia
29 July 2020
Charcoal Black Sugar
Ini wanginya enak banget. Pakai tipis aja 10 menit udahannya bikin kulit jadi bersih. Pakai di kulit yang lagi berjerawat tiap period pasti langsung calm pakai mud mask ini.
Hesthi Pratiwi
04 July 2020
Best clay mask
Pas awal hyped varian ini susah bgt di dapetin mesti PO dulu tuu tahun 2015. Akhirnya males baru cobain di 2018 dah, dan langsung cinta mati sm varian Black Sugar Mud Mask. Bikin muka jd lembut bgt, gak too much drying, cerah juga lho
Rizka Lailatul millah
27 April 2020
Freeman feeling beautiful detoxifying charcoal & black sugar mud mask
Teksturny lembut, lumayan cepet kering juga, warnanya abu2 gtu keringnya ke abu2 agak muda, dari 4 varian freeman yg aku coba ini yg paling dabestt bikin wajah halus, langsung terasa dari pertama kali pemakaian, pori-pori juga mengecil, mengurangi tekstur2 bekas jerawat di wajah, dan lagi lagi mencerahkan, yapss memang sebaguss ituuu ????
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping