FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Fresh and More Cream 50ml

Rp 460.000 Rp 276.000
7 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 1pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 2pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information

What it is: 

Huxley’s Fresh and More Cream is a lightweight gel cream that locks in hydration for a lasting, all-day glow.

How it works: 

The naturally amino acid-rich, Organic Sahara Cactus oil nourishes while Natural Moisturizing Factors such as Ceramides fill and smooth skin. Comprised of 56% Sahara Cactus Seed Oil, a non-comedogenic oil high in Vitamin E, revered for its ability to quickly absorb into skin while imparting lasting hydration and protecting the skin from stress and aging with its high concentration of antioxidants.

Free of: 
Parabens, Synthetic Dyes, Mineral Oils.

Ratings and Reviews


Adeline Adeline
15 June 2020
Highly-Recommended!
Produk ini cocok banget di kulit aku yang tipe normal-to-dry.
Cream ini teksturnya gel-cream yg agak watery, bikin seger banget pas dipake dan super nge-lembabin.
Menurut aku sih dia bisa nge-hydrate dan moisturize muka aku karena dia ada kandungan oil dari prickly-pear yg bikin kulit muka aku super duper lembab dan halus.
Wanginya juga oke banget + refreshing! Aku uda pake 2 x repurchase produk ini.
Highly-recommended!
Sindie Aura
12 March 2020
Top Reviewer
Huxley
Ihh suka bangettt bikin muka ku glowing nan bercahaya hehehe , engga lengket juga di muka
Yuliani Nurcita
22 October 2019
Top Reviewer
Huxley fresh and more cream
Pake ini pas kulit pagi kering banget , coba semingguan dan ternyata work bikin kulit jadi lembab dan lembut
Risma Trisnawati
22 April 2019
Verified Buyer
Lumayan
Dibandingin yg glow awakening ini sedikit lebih ringan tp ga se-fresh yg aku bayangin sih. Menurutku masih sedikit lengket. Melembabkabnya bagus, cocok kalo dipake pas kulit lg dehidrasi
Dea Sheila
24 March 2019
Verified Buyer
Lovely banget
Pelembap ini enak, ringan, lembap dan nggak bikin break out. Harumnya nggak menyengat, for me it smells good.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping