Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Fresh Herb Origin Serum 50ml

Rp 380.000 Rp 209.000
30 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 2pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 1pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 3pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
This beauty must-have is famously known as Jun Ji-Hyun's serum after it was revealed to be her go to skincare product. It is now fondly called the "damn serum" due to the tingling sensation it creates when applied onto damaged, oxidized skin - the greater the damage, the more it tingles. Over time, this diminishes as your skin heals. This anti-oxidant enriched serum enhances elasticity, prevents premature wrinkling, balances oil and moisture and tones. It also helps relax the skin by using Aloe Vera in place of purified water and vegetable components instead of synthetic preservatives.

Recommended for those with the following concerns:

1. Those with enlarged, distended pores

2. Those who suffer from fine wrinkles

3. Those with numerous skin concerns

4. Those whose skin dries out quickly

5. Those with rough skin

Ratings and Reviews


Lintang Rizki
20 December 2020
Very Good Serum!
Serum ini bagus banget dikulit aku yang oily acne prone, cuma finishnya oily banget, mungkin kalau yang punya kulit dry akan lebih cocok pake serum ini. Aku biasanya pake di skincare routine aku pas malam hari, besuk paginya jerawat jadi lebih tenang. Isinya banyak banget! Mungkin bisa untuk berbulan-bulan yang mana irit!! Untuk packaging standar lah seperti serum-serum lain yang menggunakan pipet sebagai aplikatornya. Aromanya masih aman, tekstur sangat cair seperti air. Tapi mudah meresap di kulit aku
Wida Yati
26 October 2020
Top Reviewer
Moist
Ngebantu banget bikin wajah terlihat sehat dan moist. Pake ini tiap malem aja kalau berminyak dan pagi pas bangun tidur bikin mau ngaca karna bagus banget kondisi wajahnya.
Nur Fazrin Vieaulia
21 October 2020
Top Reviewer
Normal to dry
ini lumayan mantul sih buat kulit yang normal to dry like me. Kandungan oilnya bikin kulit lebih lembap dan glow-glow gitu. Lembut jadinya kulitku. Wanginya juga enak.
Lani S
18 September 2020
Top Reviewer
Nacific fresh herb origin serum
Keren sih ini bantu hempaskan beruntusan akuu dengan cepet
Teksture nya ada air dan oil dan pas di apply ke muka gak bikik tick malah bikin lembab dan glowing
Kimberly Imanuella
11 September 2020
Top Reviewer
Bagus sih
bagus sih cuma bikin kulit agak greasy jadi cuma berani pake pas malem aja
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping