FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Freshly Juiced Vitamin E Mask 90g

Rp 390.000
8 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 1pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
Ingredients

End your day with vitamin E mask
Start brighter skin the next day.

+ Vitamin E and Niacinamide excellent antioxidant and 
   whitening effect, can immediately see the brightening and 
   firming effect the next day (rapid effects).
+ When used during the day, it can protect from sunlight and 
   prevent skin damage.
+ Maximum formulation limit of adenosine effective for 
   wrinkle improvement and skin regeneration.
+ Firm, hydrating finish with excellent adhesion.

Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Niacinamide,
Sodium Hyaluronate, Carrageenan, Gellan Gum, Betaine, Algin, Mannan,
Ceramide NP, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate
Crosspolymer, Chlorphenesin, Arginine, Ethylhexylglycerin, Centella Asiatica
Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Salicornia Herbacea
Extract, Phragmites Communis Extract, Adenosine, Lavandula Angustifolia
(Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower
Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel
Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Linalool, Limonene.

Ratings and Reviews


Lani S
14 September 2020
Top Reviewer
Klairs freshly juiced vitamin E mask
Produk vitamin E yang aman banget di kulit akuu
Dan efek nya ada banget
Putri giri Pidia bhakti
09 August 2020
Top Reviewer
Klairs vit e mask
Asli nyaman banget di pake nyaa pass di pake di muka agak dingin gimana gitu yaa
iin indriyani
29 July 2020
recomend for dry skin
Suka banget sama ini ,,tekstur nya kaya puding dan bener2 bikin glowing dan kenyal gitu keliatan dy muka aku aku pake sebagai sleeping mask kalau lagi muka kurang tidur gitu atau kusem bangun muka cerah dan look glowing pkknya must try deh buat dry skin ini bagus
Hesthi Pratiwi
13 July 2020
Jelly texture
Seriusan ini tekstur produknya lucu banget kayak jelly agar-agar walopun udh diacak2 bakal tetep balik lagi kayak semula. Pake sedikit aja udh lembab, udh pake 2 bulan I can see the results for faded dark spots.
Wafiy Yuka
11 July 2020
Klairs vitamin E
Cuco banget ini wangi nya aku suka teksture nya aku suka karna cepet meresap dan yang paling aku suka dia ngefek banget di aku bikin kulit ku semakin cerah dan lembab juga kenyal beb
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping