#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Freshly Juiced Vitamin E Mask 90g

Rp 390.000 Rp 331.500
5 (9)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

End your day with vitamin E mask
Start brighter skin the next day.

+ Vitamin E and Niacinamide excellent antioxidant and 
   whitening effect, can immediately see the brightening and 
   firming effect the next day (rapid effects).
+ When used during the day, it can protect from sunlight and 
   prevent skin damage.
+ Maximum formulation limit of adenosine effective for 
   wrinkle improvement and skin regeneration.
+ Firm, hydrating finish with excellent adhesion.

How to Use

After cleansing, use as a moisturizer. Mix a small amount to an essence or cream and use as a sleeping pack when your skin feels extra dry. Can be used day and night.

Ingredients

Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Niacinamide,
Sodium Hyaluronate, Carrageenan, Gellan Gum, Betaine, Algin, Mannan,
Ceramide NP, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate
Crosspolymer, Chlorphenesin, Arginine, Ethylhexylglycerin, Centella Asiatica
Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Salicornia Herbacea
Extract, Phragmites Communis Extract, Adenosine, Lavandula Angustifolia
(Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower
Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel
Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Linalool, Limonene.

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Ratna sari Puspitaloka
Top Reviewer
31 January 2021
Klairs
Ga boong ini bagus banget bikin kulit lembab seketika .. kalo pake nya rutin bakalan ngerasain kulit makin kenceng
Lani S
Top Reviewer
14 September 2020
Klairs freshly juiced vitamin E mask
Produk vitamin E yang aman banget di kulit akuu
Dan efek nya ada banget
Putri giri Pidia bhakti
Top Reviewer
09 August 2020
Klairs vit e mask
Asli nyaman banget di pake nyaa pass di pake di muka agak dingin gimana gitu yaa
iin indriyani
29 July 2020
recomend for dry skin
Suka banget sama ini ,,tekstur nya kaya puding dan bener2 bikin glowing dan kenyal gitu keliatan dy muka aku aku pake sebagai sleeping mask kalau lagi muka kurang tidur gitu atau kusem bangun muka cerah dan look glowing pkknya must try deh buat dry skin ini bagus
Hesthi Pratiwi
13 July 2020
Jelly texture
Seriusan ini tekstur produknya lucu banget kayak jelly agar-agar walopun udh diacak2 bakal tetep balik lagi kayak semula. Pake sedikit aja udh lembab, udh pake 2 bulan I can see the results for faded dark spots.
Find in Store
Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - No stock
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - 1pc
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping