#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

G-Alpine Hydralock Moisturizer 45gr

Rp 258.750 Rp 232.875
5 (12)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

A Fast absorbing moisturizer with Hyaluronic Acid for long lasting hydration and incredible ability to minimize the appearance of wrinkle. Contains gigawhite extract, the miracle extract that comes from the blend of 7 plantations from Alpine Mountain to Brighten the skin, Stimulates collagen production and keeps the skin plump and vibrant. Centella Asiatica the powerfull ingredient to improve skin barrier function. Niacinamide, Argan Oil, Wheatgerm Oil, Sweet Almond Oil, Avocado Oil, Great source of Alpha lipoic Acid that is known as a potent antioxidant to rejuvenate skin and keep the hydration locked inside. Indulging healthy-looking skin!

How to Use

Apply generously to face and neck. Use anytime to reduce irritation and soothe your trouble skin

Ingredients

Niacinamide 4%, HA, Centella Asiatica, and gigawhite Extract

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Pratiwi Pipit
Top Reviewer
14 February 2021
Bhumi moisturizer
Kulit lembuttt cuy dan juga lembab syekaaliii
Ghaitsa Dinuritra
Verified Buyer
09 February 2021
G-Alpine Hydralock Moisturizer 45gr
Bener-bener moisturise kulitku yang super kering ini! Sangat cinta
Ratna sari Puspitaloka
Top Reviewer
24 January 2021
Bhumi
Kulit ku kering kusam dan ada bebeapa bekas jerawat ..
Setelah pake gel moisturize bhumi ini gils dong bekas jerawat ku pudaaar dan juga kulit ku lembabbb

Btw ini jar aku yang ke 2
Hera Dwiyanti
Verified Buyer
24 November 2020
Gel Moisturizer
Pelembab yang enak dipakainya , teksturnya gel. Cepat menyerap di kulit , tidak lengket , membuat muka kelihatan glowing. Pakai ini di pagi hari. Worth it banget ,,, produk lokal lagi ,,, ,❤️❤️❤️
Dayuna Hannisa
Verified Buyer
13 November 2020
My fav moisturizer
Seneng banget akhirnya ketemu moisturizer yang cocok. Oia brand lokal ini bener2 kepengen nyobain semua produknya karna emang sebagis itu. Moisturizer ini di aku pun bagus bgt bikin kulit wajah jadi lembab, cerah dan juga walaupun dia sedikit rich dia ga lengkettttt. Pokoknya i love it , btw udh sampe 2 jar loh ????????
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - No stock
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping