FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Gentle Skin Cleanser

Rp 125.000 Rp 75.000
51 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 49pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Wishlist
Information

Cetaphil Gentle Skin Cleanser For All Skin Types - 16 Oz - Soothes and softens as it cleanses, helping the skin retain needed moisture. - Cetaphil gentle skin cleanser for all skin types Formulated for dermatologists as a gentle, non-irritating cleanser for even the most sensitive skin. Unlike soap, Cetaphil is completely non-alkaline, non-comedogenic, and fragrance free. Soothes and softens as it cleanses, helping the skin retain needed moisture. Use for face, hands, and the entire body. Also an excellent cleanser for the delicate skin of babies.

  • Cetaphil Gentle Skin Cleanser for All Skin Types.
  • Every age.
  • Every stage.
  • Every day.
  • Mild, non-irritating formula.
  • This gentle, soap-free cleanser was originally formulated for dermatologists, specifically for everyday cleansing of even the most sensitive skin.
  • Soothing, non-irritating cleanser ideal for face, hands and body.
  • Helps skin retain needed moisture.
  • Rinses easily and leaves skin feeling soft, smooth and healthy.
  • Mild enough to cleanse a baby's delicate skin.

Skin Care ConcernDryness

Directions:

Directions for use without water: Apply a liberal amount of cleanser to the skin and rub gently. Remove excess with a soft cloth, leaving a thin film on the skin.

Directions for use with water: Apply cleanser to the skin and rub gently. Rinse.

Ratings and Reviews


Nurul Meiriza
12 January 2020
OMG!! Love this product
Suka banget cocok di kulitku yg sensitif iniih, jerawat di pipi aku kalem dan mengering padahal baru lepas krim dokter✨
Fitri Ayu Rahmawati
23 December 2019
Top Reviewer
must have item!
bener2 gentle, ga bikin kulit kering, justru lembab, daya bersihnya bagus banget
Senny Mardyana
19 November 2019
Top Reviewer
Best produk ever ❤
Seneng banget sama ini produk awalnya takut buat pakenya, takut beruntusan tapi setelah pakai 3 hari kulit wajah merespon dengan baik, beruntung bgt, yg aku rasain pke produk ini kulit wajah jadi lembab, kenyel bersih dan biasanya kulit wajah aku kya ada gerunjel" kecil gtu pas pke produk ini jadi hilang luvv bgt, klo dibilang repurcase ya sure, karana emg sebagus itu produknya❤
Yuliani Nurcita
22 October 2019
Top Reviewer
Cetaphil gentle akin cleanser
Pertama kali coba yang size kecil ternyata bagus banget work banget dimuka yg lagi beruntusan dan akhir nya beli yang super gede
Elisa Violeta
11 October 2019
Verified Buyer
I expect too much
Dari semua review2 orang pada bilang ini bagus banget lah apalah. Me personaly kurang cocok, kulitku bener2 kering dehidrasi, tp dgn begitu jerawatku ikut ngempes juga. I dont like the texture, licin banget, butuh banyak air buat ngebilas and still itu bikin aku ga nyaman. Mungkin di lap pake tisu aja bisa jadi pilihan.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping