FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Gentle Skin Cleanser

Rp 238.000 Rp 166.600
100 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 33pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

Cetaphil Gentle Skin Cleanser For All Skin Types - 16 Oz - Soothes and softens as it cleanses, helping the skin retain needed moisture. - Cetaphil gentle skin cleanser for all skin types Formulated for dermatologists as a gentle, non-irritating cleanser for even the most sensitive skin. Unlike soap, Cetaphil is completely non-alkaline, non-comedogenic, and fragrance free. Soothes and softens as it cleanses, helping the skin retain needed moisture. Use for face, hands, and the entire body. Also an excellent cleanser for the delicate skin of babies.

  • Cetaphil Gentle Skin Cleanser for All Skin Types.
  • Every age.
  • Every stage.
  • Every day.
  • Mild, non-irritating formula.
  • This gentle, soap-free cleanser was originally formulated for dermatologists, specifically for everyday cleansing of even the most sensitive skin.
  • Soothing, non-irritating cleanser ideal for face, hands and body.
  • Helps skin retain needed moisture.
  • Rinses easily and leaves skin feeling soft, smooth and healthy.
  • Mild enough to cleanse a baby's delicate skin.

Skin Care ConcernDryness

Directions:

Directions for use without water: Apply a liberal amount of cleanser to the skin and rub gently. Remove excess with a soft cloth, leaving a thin film on the skin.

Directions for use with water: Apply cleanser to the skin and rub gently. Rinse.

Ratings and Reviews


valensia tulung
12 October 2020
Verified Buyer
muka super sensitive
kulit mukaku super sensitive rada aneh karna banyak yg blg ini bagus untuk sensitive nyatanya aku malah bruntusan. dan perna juga pake sunscreennya muka langsung panas dan perih. (so muka super sensitive musti lebih hati” lagi mungkin ada kandungan ingredients yg gak cocok diaku tapi belum tentu gak cocok dikalian)
Margareta Kinanthi Setyarini
09 October 2020
Gentle skin cleanser
Sabun muka yang calming, dan gak macem2. Sangat aman bagi semua jenis kulit karena SLS and PARABEN FREE!!! ????
Made Mohini
08 October 2020
Ini bagusss
Inii bagusss buat yang nyari cleanser yang gentle tapi kerasa bersih dan ga berminyak pas cuci muka menurutku ini bagus buat yang lagi jerawatan karena aku pernah pakai pas jerawatan dan its helps my skin alot
Martha Novalya
07 October 2020
Verified Buyer
Fix menetap ✨
Jujur terakhir kali pakai facial wash itu kaya gak ngiket aja gitu sama wajah. Dan akhirnya mutusin ganti ini karena face skin ku lagi bruntusan parah. Dan yass, i choose the ryt one. Teksturenya thick, tapi bikin nyatu gitu sama face skin ku. After pemakaian gak bikin kulit muka kenceng dan kering. Justru jadi moist dan chewy gitu ????
Rahmadiana Utami
07 October 2020
Suka
Suka banget sama cethapil cleanser nya! Gantle banget di kulit dan ga banyak busa gitu. Cocok buat yang suka travelling tapi ga mau ribet cuci muka. Karena yang bikin aku cinta banget sama produk ini dia tuh bisa bersihin muka tanpa air dan ribet kalau travelling!!
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping