FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Gentle Skin Cleanser

Rp 238.000 Rp 158.000
81 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 36pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Wishlist
Information

Cetaphil Gentle Skin Cleanser For All Skin Types - 16 Oz - Soothes and softens as it cleanses, helping the skin retain needed moisture. - Cetaphil gentle skin cleanser for all skin types Formulated for dermatologists as a gentle, non-irritating cleanser for even the most sensitive skin. Unlike soap, Cetaphil is completely non-alkaline, non-comedogenic, and fragrance free. Soothes and softens as it cleanses, helping the skin retain needed moisture. Use for face, hands, and the entire body. Also an excellent cleanser for the delicate skin of babies.

  • Cetaphil Gentle Skin Cleanser for All Skin Types.
  • Every age.
  • Every stage.
  • Every day.
  • Mild, non-irritating formula.
  • This gentle, soap-free cleanser was originally formulated for dermatologists, specifically for everyday cleansing of even the most sensitive skin.
  • Soothing, non-irritating cleanser ideal for face, hands and body.
  • Helps skin retain needed moisture.
  • Rinses easily and leaves skin feeling soft, smooth and healthy.
  • Mild enough to cleanse a baby's delicate skin.

Skin Care ConcernDryness

Directions:

Directions for use without water: Apply a liberal amount of cleanser to the skin and rub gently. Remove excess with a soft cloth, leaving a thin film on the skin.

Directions for use with water: Apply cleanser to the skin and rub gently. Rinse.

Ratings and Reviews


Via Yuwina
14 June 2020
Verified Buyer
BEST CLEANSER
Udah 2 tahun pakai ini ga pernah ganti2 dan udah 2 tahun juga ga pernah ngerasain namanya jerawatan/bruntusan. Bener2 angkat kotoran di wajah, biasanya kalo pake facial wash yg lain abis dipakein toner pasti masih ada kotoran di wajah. Kalo pake cetaphil ini bener2 bersih, gak ada noda di kapas setelah pake toner. Recommended banget buat kalian yg punya masalah sama bruntusan atau jerawatan guys!!!
Melinda Karamona
11 June 2020
Verified Buyer
Perfect
Facial wash favorite sepanjang masa. Aman banget dikulitku yang oily+acne prone+sensitive. Lebih suka yang gentle dari pada yang oily
Dita Herma
10 June 2020
Verified Buyer
Acne Prone + Sensitif
Cleanser ini cocok buat wajah aku yg acne prone dan lagi sensitif. Ngerasa bgt sih jerawat lebih calming dan bekas jerawat aga memudar... apalagi pas aku lagi sensitif nge bantu bgt lembab'in muka. Recommend cleanser!!
Hesti dewi
05 June 2020
Verified Buyer
sabun multifungsi
secinta itu sama sabun ini karna segentle itu.. abis pake sabun ini kaya ga ada efek apa-apa dikulitku yg kering tapi juga ga aneh-aneh, aman banget buat kulit sensitif. apalagi buat travelling tinggal bawa cetaphil bisa bgt dipake buat sabun muka sekalian buat sabun mandi.. suka deh pokonya.
Michelle Japar
28 May 2020
Super gentle
Kalo pake ini aku berasa kurang bersih sih, jdi biasa aku pakein lg face wash yg lain. Cuma emg gentle banget, dan ga ada wangi apa2. Botolnya aku suka
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping