Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Glam Rock Aqua Foundation

Rp 157.500 Rp 133.875
22 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

This ultra lightweight water-based aqua foundation offers to hydrate and perfect the look of skin with buildable to full coverage. A combination of brightening molecules, UV protection and antioxidants to nurish the skin to give that healthy radiance. The weightless texture melts into skin to create a smooth and perfect finish that is so natural, no one will know you put on makeup.

Alas bedak cair yang ringan untuk menyempurnakan tampilan kulit serta melembabkannya. Mengandung brightening molecules, UV protection dan antioksidan yang memelihara kulit wajah agar tampak bercahaya dan sehat. Teksturnya yang ringan dan lembut dapat menyatu sempurna di kulit sehingga menyempurnakan hasil akhir yang halus dan alami. Tidak akan ada seorang pun yang tahu bahwa Anda menggunakan makeup.

Netto:  12 g; Diameters: 7,1 cm; Height: 3 cm

NA18170301128

Ratings and Reviews


Hermita ramadhini
03 April 2020
my current fav cushion foundation
I really love this cushion because it makes my skin looks so radiant. I love how it gives me full coverage yet feels lightweight and very comfortable for long hours. And it's blurs the look of pores and imperfections :)) Superluv!
Annisa Rizki Ayuningtyas
03 April 2020
Review GLAM Rock Aqua Foundation
Waktu lagi cari BB cushion tiba tiba temen nyaranin pake ini. Dan akhirnya beli. Untuk coverage nya bagus, dan ringan juga di wajah. Tapi hasilnya agak dewy di wajahku yang berminyak ini. But, its okay, masih bisa diakalin pake bedak tabur.
Anastasia aura Regina
01 April 2020
Perfect
Jadii foundation dari mizzu ini bener bener praktis. Kita bisa langsung aplly ke wajah kita sesuai kebutuhan kita tanpa harus membeli sponge lagi . Jadi sudah all in one
Sindie Aura
11 March 2020
Top Reviewer
Mizzu
Suka banget karna Baguss coverga nya ada banget dan menurut ku dia bikin lembab juga
Baresta Delta
24 February 2020
mizzu
coveragenya medium,juara sih masalah harga dan shade juga bagus.
tahan lama juga
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping