Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Glitter & Glow Liquid Eyeshadow

Rp 460.000 Rp 310.000
5 Reviews
1
Wishlist
Information

Description

Enhance your eyes with Stila's Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eyeshadow, a long-wearing, metallic eyeshadow with glittering finish.

Combining varying sizes of pearl and glitter particles for a beautiful lustre, the lightweight liquid eyeshadow is water-infused and glides effortlessly across the lid; it delivers a rich, sparkling hue that dries smooth with minimal fallout. Expect glimmering makeup looks with long-lasting wear. Easy-to-use, integrated applicator. Can be worn alone or layered over powder eyeshadows.

Ratings and Reviews


Kerenhapukh S
27 August 2020
Top Reviewer
game changer
yg bikin glitter hype ya si stila ini, emang sebagus itu glitter chunksnya cukup gede jadi kliatan tapi ga gampang rontok
Senny Mardyana
11 December 2019
Verified Buyer
Cintaa
Bagus bgt warnanya super duer pigmented
Laksita Dinnyaputeri
15 June 2019
Verified Buyer
Best for effortless eye look
Terbaik sih ini, eye look langsung jadi bagus bgt padahal cuma pake 1 warna eyeshadow matte + ini yang shade wanderlust.. glitternya ada yang pink ada yg gold ada yg ijo bagus bgt gangerti lagi!
FU YIN
29 May 2019
Top Reviewer
Instant glam
Kalau pakai produk ini, mata langsung instant glam. Aku lebih suka ratain pakai jari. Kalau pake brush, nempel banget di bulu2 brush nya.
Yeni Nuraeni
04 February 2019
Top Reviewer
Keceh badai
Kitten karma, diamond dust, Keceh badai. Bikin eye look qt jd stunning. Wajib pke eye primer dl biar tahan lama coz prnh pke tnpa eye primer, pas wudhu, jdnya bleber. Tp klo ga kena aer, mantafff. Tahan seharian.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping