FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Gloss Bomb Universal Lip Luminizer - Fussy

Rp 460.000
4 Reviews
*Item ini adalah item FAST PRE-ORDER 28 SEP 2019
*ESTIMASI READY: H+7 dari PO close
*Apabila order bersamaan dengan item yang ready
(tidak ada mark "FAST PO") dalam 1 invoice, maka seluruh item dalam invoice tsb akan dikirim berbarengan saat item PO tiba.
*Jika ingin item READY STOCK dikirim terlebih dahulu, silahkan order pisah invoice.
1
Wishlist
Information

What it is:

The ultimate, gotta-have-it Fenty lip gloss with explosive shine that feels as good as it looks.

What it does:

THE stop-everything, give-it-to-me gloss that feels as good as it looks. Gloss Bomb Universal Lip Luminizer delivers explosive shine, now in three universal shades handpicked by Rihanna herself to be the ultimate finishing touch to any look. Drench lips in Fu$$y, a soft romantic pink; glaze them in Diamond Milk, a shimmering wash of milky pearl that’s like a dewy highlight for your lips; or drip in the Fenty Glow, a perfect rose nude—we’re talking the unicorn of nudes that looks good on everyone. 

One luscious swipe of Gloss Bomb’s XXL wand gives lips more to love, while conditioning shea butter enriches from within. Lips look instantly fuller and smoother, with a non-sticky formula that’s super shiny and has an addictive peach-vanilla scent you just can’t get enough of.

Ratings and Reviews


Claudia Jessica
13 June 2019
Verified Buyer
Best lip gloss
Dari semua lip gloss yang udah aku coba cuma ini yg gak berasa berat dibibir, gak lengket seperti lip gloss pada umumnya, warnanya juga cantik bngt mau dijadiin lip topper atau dipake langsung akan sama bagusnya! Gak akan nyesel deh kalian kalo beli ini
FU YIN
31 May 2019
Top Reviewer
My best lipgloss
Saking cantiknya, tiap abis pake ini jadi ngeliatin kaca dulu agak lama. Shimmerynya gak lebay. Cakeeeppp deh pokoknya.
Indah S
27 March 2019
Top Reviewer
Bagus parah!
Nyaman banget dipakenya, ngga lengket, warnanya juga cantik dan bagus banget buat dipakenya jadi topper atau dipake sendiri juga????
Tesa Mufliha
25 March 2019
Top Reviewer
holygrail
Formula nya lumayang thick kalo menurut aku tapi tetep nyaman sih buat di pake. Gak lengket sama sekali dan glitter-glitter nya bikin bagus banget dibibir. Warna nya juga bagus banget di bibir jadi soft gitu. coveragenya juga tetep ada
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping