Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Glossbabe Lip Gloss

Rp 149.000 Rp 126.650
4 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

Lipsticks and liquid lippies can sometimes make lips look flat. So if you are looking for a voluminous touch, we have something for you. Something special ✨

It was all started with the love-hate relationship with lip gloss. Yes, the way gloss reflects and absorbs light can make one’s lip look fuller and healthier. But on the other side, sometimes it is stickier than glue and getting our hair stuck on it.

Introducing: GLOSSBABE Lip Gloss
It feels like a balm but shines like a gloss.

GLOSSBABE is enriched with lip-loving formula like avocado oil, shea butter and vitamin A & E that will nourish your lips. More importantly, it is lightweight and non-sticky feel. Perfect for daily use.

GLOSSBABE glides on smoothly and makes your lips instantly look and feel plumper. We also ensure that there is a gloss shade for everyone.

Señorita: peach nude
Anisa: peony pink
Gadis: red brick
Mademoiselle: pink – gold shimmer
Donna: pink – silver shimmer

Ratings and Reviews


Ratna sari Puspitaloka
12 January 2021
Beauty of saira lip gloss
Suka ih bagus formula nya ringan gak berat di bibir
Lani S
08 September 2020
Top Reviewer
Lip gloss favorite
Cantik warna nyaa bagusss juga produk nyaa bikin bibir jadi makin cakep
Putri giri Pidia bhakti
10 August 2020
Top Reviewer
Beauty of saira
Ih amboy cantik banget warna nyaa aku suka suka suka
citra frida
25 April 2020
Verified Buyer
donna
tau lip gloss ini karena review paola tambunan dan pake shade donna,karena liat cuma di kamera hp kok kayanya bagus.iseng2 coba cari dan kebetulan disc yoda langsung order dan ternyata mmg warnanya bagus.untuk tekstur dll ga ada masalah si kalo buat aku,pokoknya ini lip gloss memang bagus dan kaya bibir sehat gitu hasilnya
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping