FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Hydration Serum 33ml

Rp 109.000
19 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 2pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

As professional make up artist's secret mainstay, this wonder serum is designed to prepare the skin for make up by giving instant brightening and tightening effect. Helps to create perfectly adheres make up, its water-based formula quickly absorbs and hydrates your skin.

Contains: 
- Aloe Vera for soothing agents, moisturizer and anti irritant 
- Pro Vitamin B5 as moisturizer 
- Vitamin E as antioxidant

Directions
Pour one to two drops of hydration serum to palm. Spread evenly to adjust with skin temperature then apply onto face by tapping and slightly pressing. Keep for a while before applying other makeup products.

 

Ratings and Reviews


iin indriyani
29 July 2020
...
untuk kulitku yang cenderung oily serum atau primer ini biasa aja. untuk tahan minyak ya enggak terlalu berasa. tapi saat dipakai in foundation kulitku jadi gampang apply ya, untuk repurchase no. mau coba produk lainnya
Michelle Japar
31 May 2020
Hydration serum
Aku suka sm packagingnya, kayak bagus dan enak dilihat aja gitu. Teksturnya dr serum ini dia agak cair tp ga super cair, dipake sebelum makeup aja sebagai primer
Nana S
21 April 2020
Make over hydration serum
Hmm aku ga ngerasain efek ngelembab in sih cuma selalu aku pake base mekap dan hasil nyaa bikin mekap tahan lama ..

Kalo buat yang ngelembab in banget seperti nya kurang
Helen Helen
26 March 2020
Verified Buyer
Good
ini aku pake sebelum makeup dan cocok si dikulitku soalnya benar benar melembabkan kulit dan ada efek dingin dingin gitu..
Rani Ayu Pradini
25 March 2020
efek hydratingnya oke
efek hydratingnya oke, bikin wajah jadi lebih lembab dan siap buat tamplokin produk selanjutnya. tapi sayang untuk wajah berminyak gk terlalu membantu untuk staying power makeup aku
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping