Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Infallible More Than Concealer

Rp 150.000 Rp 120.000
19 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 17pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

Be Unstoppable. Experience full-on coverage and full-face wear for up to 24 hours. The L'Oréal's Infallible Full Wear Waterproof Concealer is their highest coverage formula in their widest concealer shade range ever. This concealer provides full coverage with a flawless matte finish. This multi-use formula conceals imperfections while doubling as a contour/highlight product. Shape your face by going 1-2 shades deeper to contour and 1-2 shades lighter to highlight and brighten. The extra large applicator provides maximum coverage in one stroke to cover under-eye circles, acne scars, and discoloration. This waterproof, non-greasy formula won't transfer, fade, or flake so your full coverage look is locked in all day. A little goes a long way! Available in multiple full coverage shades for every skin tone.

Benefits:

  • More Than Concealer, Full-On Coverage and Full-Face Wear
  • Waterproof, transfer-resistant, fade-resistant
  • Cover, contour, and shape your face
  • Completely covers imperfections, minimizes redness and scars

Ratings and Reviews


Jeannifer Corputty
12 January 2021
Verified Buyer
high coverage concealer
high coverage bgt concealernya dan teksturnya agak thick dan harus langsung diblend. untuk yg kantong matanya bermasalah harus pake base dulu biar terhidrasi dan ga gampang crack concealernya
Lani S
17 September 2020
Top Reviewer
Loreal paris infallible more than concealler
Ini concealler menurut aku coverage nya high banget sih gila bagus beud
Meskipun gak pake foundy tp pake concealler ini aja udah nice
Suci Alfi Hutami
14 September 2020
Verified Buyer
Concealer ter da bestt!!!
Concealer ini bagus banget untuk nutupin dosa dosa dimuka!! Texture dari concealer ini cuma thick dan gampang di blend, tapi ga berat sama sekali! Pake ini dikit aja udh bisa nutup mata panda.
Kerenhapukh S
29 August 2020
Top Reviewer
full coverage
coverage nya oke banget dan tetep gampang diblend
Putri giri Pidia bhakti
11 August 2020
Top Reviewer
Loreal paris
Concealler favorit nih
Suka kali awak dengan coverage nya yang high
Nutupin mata panda awak yang super item
Nice
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping