FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Infallible More Than Concealer

Rp 150.000 Rp 120.000
18 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 17pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

Be Unstoppable. Experience full-on coverage and full-face wear for up to 24 hours. The L'Oréal's Infallible Full Wear Waterproof Concealer is their highest coverage formula in their widest concealer shade range ever. This concealer provides full coverage with a flawless matte finish. This multi-use formula conceals imperfections while doubling as a contour/highlight product. Shape your face by going 1-2 shades deeper to contour and 1-2 shades lighter to highlight and brighten. The extra large applicator provides maximum coverage in one stroke to cover under-eye circles, acne scars, and discoloration. This waterproof, non-greasy formula won't transfer, fade, or flake so your full coverage look is locked in all day. A little goes a long way! Available in multiple full coverage shades for every skin tone.

Benefits:

  • More Than Concealer, Full-On Coverage and Full-Face Wear
  • Waterproof, transfer-resistant, fade-resistant
  • Cover, contour, and shape your face
  • Completely covers imperfections, minimizes redness and scars

Ratings and Reviews


Oka Luthfi
19 February 2020
Top Reviewer
Loreal paris infallible more than concealler
Coverage nya parah sihhh baguss juga tahan lama , engga ngecrack sama sekali bagus pokonya
Melati Isyantika
05 February 2020
Verified Buyer
ter❤️
Aku biasa pake yg true match, terus pas muncul ini penasaran soalnya banyak yg bilang sebagus itu (anaknya emang gampang teracunin yg baru2). Menurutku ini lumayan full coverage ya, bahkan hampir sempurna malah. Tanpa foundation juga udah cukup nutup bawah mata aku. Cuco pokonya
Hilda Ramadhanti
02 December 2019
Verified Buyer
LOVE IT!
udah gapernah lagi pake foundation semenjak ketemu sama produk iniii. menurutku coveragenya medium to full sihh kalo di muka akuu dan pake tipis aja tuh udah tercover dan buildable siihh.aku selalu pake inii tiap ke kampuus. i looove itt heheheee
Cut manoban11
28 November 2019
Top Reviewer
Bagusssssss!
Menutupi segala kekurangan di wajah, bener-bener sebagussss itu, bekas jerawat yang hitam pun tertutup sempurna
Maulanie Nf
22 November 2019
Top Reviewer
Loreal paris
Keracunan parah sama vloger fatya biya , pas nyoba teryata full coverage banget dipake dikit aja nutup bekas jerawat , udah gitu enggak gampang cakey ah suka deh
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping