FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Infallible Pro-Matte Foundation

Rp 169.000 Rp 135.200
18 Reviews
1
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

Up to 24hr matte without the flat. Air-light texture, Demi-matte finish.

Achieve a matte finish that won’t fall flat with this air-light, longwearing liquid formula. Lightweight and creamy, foundation goes on smooth with a demi-matte finish that lasts up to 24 hours—hiding imperfections for a smooth, clear complexion.

To apply, use fingers or your favorite makeup brush.

AQUA / WATER / EAU
DIMETHICONE
ISODODECANE
NYLON-12
ACRYLATES/POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE COPOLYMER
SILICA
BUTYLENE GLYCOL
PEG-10 DIMETHICONE
ISOHEXADECANE
ISONONYL ISONONANOATE
PENTYLENE GLYCOL
SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE
BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE
MAGNESIUM SULFATE
PHENOXYETHANOL
CAPRYLYL GLYCOL
ACRYLATES COPOLYMER
DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE
DISTEARDIMONIUM HECTORITE
CALCIUM GLUCONATE
PERLITE
MAGNESIUM GLUCONATE
TOCOPHEROL
ALUMINUM HYDROXIDE


[+/- MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR
CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE
CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES]

Ratings and Reviews


Riia Pratiwi
13 September 2020
Top Reviewer
Foundation
Coveragenya bagus . Nutup noda2 hitam di muka . Biasanya lebih di pake untuk acara formal aja . Gampang sih buat di bland nya .. dan cukup awet . Hasilnya sih matte di aku
Kimberly Imanuella
10 September 2020
Top Reviewer
bagus sih
bagus sih tapi gatau kenapa kurang suka aja sam hasilnya
Kerenhapukh S
29 August 2020
Top Reviewer
skin like finish
hasilnya bagus banget kayak kulit aja dan stay looking fresh dlm waktu yg lama
Baresta Delta
03 July 2020
suka
aku pakai shade 105,pas banget sama warna kulitku syaangnya dia musti aku mix lagi sm liquid foundi lain biar gampang diblend,finishnya awet banget
Adeline Adeline
23 June 2020
Nice product!!
Aku pake yg shade Shell Beige, dan lumayan cocok di aku..
Produk ini bener2 matte banget tapi gak dead matta.
Coveragenya lumayan banget, aku cuma pake buat ke kondangan atau acara formal.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping