FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Insta Perfect Liquid Make Up Foundation

Rp 108.000 Rp 75.600
4 Reviews
1
Wishlist
Information

The make-up in a practical drop-packaging ensures a matte and flawless complexion. The liquid texture is waterproof and the coverage is buildable drop-by-drop. Nine different shades can be mixed and matched to create the perfect colour for all skin types and are sure to make all girls #instaperfect.

  • Waterproof make-up
  • Nine different shades to combine
  • Buildable for stronger coverage

Ratings and Reviews


Skolastika Lupitawina
29 July 2020
Verified Buyer
Mixing foundation
Beli foundation ini dengan shade 20 Very Vanilla untuk mixing. Hasilnya lumayan, tapi longetivity kurang. Kalau dipakai sendiri masih clinging to dry patches, jadi skin prep harus oke. Tapi harganya oke banget :')
Jennifer Salim
19 May 2020
Verified Buyer
Drugstore foundation oke
Teksturnya agak cair, ada bau sedikit tapi bukan bau parfum, ngga ganggu. Coveragenya low to medium, finishnya satin. Kalo di bagian kulit yang kering, jatohnya bikin sedikit makin kering. Ketahanannya lumayan.
Faiza Hanifah
11 October 2019
Verified Buyer
Best
Teksture ringan dan baunya kaya duit yg baru keluar dari bank (who doesn't love the smell of fresh money). Entah kenapa di kulit aku jadinya glowing but i like it, seperti kaya pakai skinker padahal akutu team make up
Yunita Malikul mulki
20 July 2019
Top Reviewer
Good
Aku pake yang 30 funny ivory tapi keputihan , cuma gpp sih masih bisa di akalin , yang paling aku suka ini foundy ringan banget dan hasil nya matte
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping