#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Insta Perfect Liquid Make Up Foundation

Rp 108.000
5 (5)
1
Add to Wishlist
Details

The make-up in a practical drop-packaging ensures a matte and flawless complexion. The liquid texture is waterproof and the coverage is buildable drop-by-drop. Nine different shades can be mixed and matched to create the perfect colour for all skin types and are sure to make all girls #instaperfect.

  • Waterproof make-up
  • Nine different shades to combine
  • Buildable for stronger coverage
5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Pratiwi Pipit
Top Reviewer
21 February 2021
Essence foundy
Noway .. sorry essence kamu bikin oxydase parah di muka aku bikin muka aku kek umpa lumpa jadi nya .. awal nyaa bagus lama kelamaan zonk nih
Skolastika Lupitawina
Verified Buyer
29 July 2020
Mixing foundation
Beli foundation ini dengan shade 20 Very Vanilla untuk mixing. Hasilnya lumayan, tapi longetivity kurang. Kalau dipakai sendiri masih clinging to dry patches, jadi skin prep harus oke. Tapi harganya oke banget :')
Jennifer Salim
Verified Buyer
19 May 2020
Drugstore foundation oke
Teksturnya agak cair, ada bau sedikit tapi bukan bau parfum, ngga ganggu. Coveragenya low to medium, finishnya satin. Kalo di bagian kulit yang kering, jatohnya bikin sedikit makin kering. Ketahanannya lumayan.
Faiza Hanifah
Verified Buyer
11 October 2019
Best
Teksture ringan dan baunya kaya duit yg baru keluar dari bank (who doesn't love the smell of fresh money). Entah kenapa di kulit aku jadinya glowing but i like it, seperti kaya pakai skinker padahal akutu team make up
Yunita Malikul mulki
Top Reviewer
20 July 2019
Good
Aku pake yang 30 funny ivory tapi keputihan , cuma gpp sih masih bisa di akalin , yang paling aku suka ini foundy ringan banget dan hasil nya matte
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping