FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer

Rp 133.700 Rp 100.275
40 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 2pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

Instantly Erases the Appearance of Dark Circles and Fine Lines

  • Contains goji berry + haloxyl
  • Visibly diminishes the appearance of puffiness

Maybelline New York Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer instantly creates a radiant, refreshed looking eye area.  Super concentrated formula with goji berry + haloxyl helps to erase the appearance of dark circles and fine lines, while visibly diminishing the appearance of puffiness around the eyes.

 

Ratings and Reviews


Audy Purnama Asri
25 November 2020
Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer
Simple dan travel friendly. Coveragenya lumayan, harus di aplikasiin bener biar gak keliatan dempul. Kuas buat aplikasiinnya kadang rontok jadi harus pelan pas aplikasinnya.
Arinda Eterna Prayety
20 November 2020
Verified Buyer
Fav
Pake ini doang terus bedak udah deh kelar gakeliatan abis begadang hahaha
Wida Yati
27 October 2020
Top Reviewer
Travel Friendly
Travel friendly. Coveragenya lumayan, harus di aplikasiin bener biar ga keliatan dempul. Tapi kuas buat aplikasiinnya kadang rontok jadi harus pelan pelan pas aplikasinnya.
Lani S
07 October 2020
Top Reviewer
Maybelline
Coverage nya high dan mudah di blend nyaa
Gak gampang ngecrack
Nice deh pokonya
Lika Fathiyyaturrahmah
07 October 2020
Verified Buyer
OK
concealer ini bener-bener nutupin dark circle sih meskipun dipakenya sedikit juga. harganya lumayan lahh tapi worth to buy
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping