FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer

Rp 133.700 Rp 100.275
25 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 21pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Wishlist
Information

Instantly Erases the Appearance of Dark Circles and Fine Lines

  • Contains goji berry + haloxyl
  • Visibly diminishes the appearance of puffiness

Maybelline New York Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer instantly creates a radiant, refreshed looking eye area.  Super concentrated formula with goji berry + haloxyl helps to erase the appearance of dark circles and fine lines, while visibly diminishing the appearance of puffiness around the eyes.

 

Ratings and Reviews


dr. Deliana Tarigan, M. Biomed
12 March 2020
Verified Buyer
Coverage low-medium
Karena girls... Dia ini ga nutup lingkar mata aku secara total... Dan bekas jerawat yg lain. Anw, ini produk yg ke dua aku beli
Oka Luthfi
17 February 2020
Top Reviewer
Maybelline instant age rewind eraser dark circles treatment
Udah mau abisss niiyyy kaya nya mau beli lagi deh karna emang bagus mudah di blend nyaa dan coverage nya lumayan bisa nutupin bekas jerawat dan mata panda
Rahayu Apfani
07 December 2019
Verified Buyer
Good concealer
Bagus banget di aku. Nutupin garis halus dibawah mata. Enak diaplikasikan dan lembut.
Yuliani Nurcita
18 October 2019
Top Reviewer
Maybelline instant age rewind eraser dark circles treastment concealler
Nutup mata panda sih okey cuma buat ngebersiin dark circles agak pr yah
Ineng Despipera
19 September 2019
Verified Buyer
concealer pertama
penasaran banget pengin nyoba pake concealer, akhirnya beli yang ini shade light
pertma ngampe semangat banget mo pake, tapi pas apply jeng jeng shade nya keterangan????????, n muncul beruntusan..akhirnya nganggur deh...huhu
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping