FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Intense Matte Lip Cream

Rp 100.000
48 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

Lip lacquer that comes in revolutionary creamy easy-to-glide formula, fully loaded with super intense pigment for full coverage application. The rich matte finish gives weightless texture that stays up to 8 hours continuous wear.

Available in 8 colors: 
001 Lavish, 002 Heiress, 003 Secret, 004 Vanity, 005 Impulse, 006 Cosmopolitan, 007 Scarlet, 008 Libertine

Contains: 
Vitamin E & Vitamin C as antioxidant

 

Ratings and Reviews


Kimberly Imanuella
11 September 2020
Top Reviewer
Pigmented
Pigmented banget ini enak dipake nya , bisa nutupin warna bibir ga rata
Fidya Ali
06 August 2020
Verified Buyer
Shade no 15
Kalian harus coba shade no 15 nya, di kulit light dan sawo matang dia masuk2 aja, semacam my lips but better tp sayangnya dia agak kering, mungkin bisa diakali dengan pakai pelembab dlu
Kerenhapukh S
03 August 2020
Top Reviewer
pretty
pilihan warnanya banyak dan cantik semua. teksturnya juga enak dan ringan, ga bikin gari-garis bibir makin ketara
Kirana Dewanti
27 July 2020
Pake yang no.4
Bagus bangett! Teksturnya enak,ringan, ketahanan nya lumayan lah gak yang gampang luntur gitu. Dan gak bikin bibir kering atau bikin garis2 bibir terpampang nyata.
Clarissa Adisty
30 June 2020
Intense Matte Lip Cream
Teksturnya ringan bgt di bibir, hasilnya matte sesuai dgn namanya, dan moist bgt dibibirku.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping