FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Jelly Pot

Rp 165.000 Rp 120.000
6 Reviews
1
Wishlist
Information

Extremely versatile, new state of the art jelly-like colour pot that creates wide variety of colour expression without creasing nor fallouts with matte texture.

Long lasting and cooling water base jelly texture makes application easier.

- Jelly-like texture with perfect fixation

- Highly pigmented

- Cooling effect

- Multi-use item for eyes, lips, cheeks, body, and nails

Makeup Expert’s Tip: - Use Jelly Pot as a highlighter, a body bronzer and a nail polish

- When using it as a nail polish, apply Jelly Pot onto the nails using a makeup brush, and apply a top coat to make it last longer

 

Ratings and Reviews


Yane azria ningsih
11 February 2020
Top Reviewer
Top
Tau jelly pot ini karena keseringan liat youtube. Akhirnya pengen coba karena texture nya beda punya. Agak gimana gitu agak jelli jelli yang pas diapply langsung lering dan warnanya.. Omg. Cantik banget.
Tesa Mufliha
27 August 2019
Top Reviewer
so so
Ini kalo di swatch di tangan warnanya bagus,pigmented gitu. Tapi kalo dipake susah malah bikin eyeshadownya ngegeser. Ga terlalu worth it karena harganya mahal
Jennifer Theodora
10 June 2019
Verified Buyer
Moonshot Jelly Pot
Akirnya cobain produk yang satu ini juga, well lumayan suka sama produk nya, karena aplikasikan nya gampang bisa pake jari ataupun brush, selain itu produk nya juga lucu dah tekstur dari produk nya bouncy. Intinya it's a good product for me
FU YIN
24 May 2019
Top Reviewer
Blink's must have!
If you are a Blink, especially Lisa's fans, harus punya ini donk ???? Btw, harga moonshot di sini paling bersahabat lho ????
Novia Yolanda
23 February 2019
Verified Buyer
good product
Long lasting, gampang dihapus. Cepat kering sama diaplikasikan
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping