FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Kill Cover Airy-Fit Concealer

Rp 199.000 Rp 149.250
10 Reviews
1
Wishlist
Information

What it is:

Thinly applies without clumping for light and comfortable airy-fit contouring.

What it does:

Moist texture for easy blending, , 3mm versatile tip for precise application, contouring.

Ratings and Reviews


Nana S
22 April 2020
Clio professional kill cover airy fit concealler
Sukaa , nutup mata panda dengan high coverage nyaa engga gampang ngecrack
Veda Uno
18 April 2020
Verified Buyer
HONEST REVIEW
pas dipake pigmented banget dan tetep light!! coverage nya bagus banget, i would highly recommend this product! btw mukaku combination and it worked out.
Sindie Aura
11 March 2020
Top Reviewer
Clio professional
Bagus bangett suka banget aku pake concealler clio ini mudah di blend nya dan coverage nya ada banget
Melati Isyantika
24 February 2020
Top Reviewer
ter❤
keracunan ini kayanya karna liat storynya ketua geng paola tambunan deh, aga lupa sih. intinya aku pake ini aja, lumayan coy ternyata nutupin banget dosa2 di muka tapi sedihnya ini ilang gatau kemana wkwkkw
Oka Luthfi
19 February 2020
Top Reviewer
Clio professional kill coverairy fit concealler
Mudah banget di blend nyaa , nutupin bekas jerawat dan mata panda kuuu
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping