FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Lash Paradise Mascara

Rp 155.000 Rp 116.250
41 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 14pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

Take your lashes to paradise! L'Oreal's Voluminous Lash Paradise Mascara is their first mascara for voluptuous volume and length now with even more black pigments. Soft wavy bristle brush holds maximum formula for a dramatic volumizing charge.

Benefits:

  • 200+ bristles catch every lash for a full fringe effect
  • Smooth glide formula provides silky volume in one extra black coat
  • Lashes are feathery soft to the touch
  • Women agreed: 91% saw intense and volumized lashes and 87% saw more beautiful lashes
  • +98% lengthening effect
  • Voluptuous volume and length
  • Soft wavy bristle brush
  • More black pigments

Ratings and Reviews


Lani S
17 September 2020
Top Reviewer
Loreal paris lash paradise mascara
Mascara sejuta umat kali ya ini hihi banyak banget yang pake karna baguss beud bikin bulmat bervolume dan lentik aku suka sekali
Kimberly Imanuella
10 September 2020
Top Reviewer
Sukaa
Suka sama mascara inii, dia ga bikin bulu mata menggumpal sama keliatan banget bulu mata jadi lentik cantik
Riia Pratiwi
14 August 2020
Top Reviewer
❤❤❤
The best mascara . Ga berpinda kelain hati deh . Pake yg lain aneh rasanya kaya kursng puas . Ini bener2 bikin bulu mata kita bervolume dan tebal
Putri giri Pidia bhakti
10 August 2020
Top Reviewer
Loreal paris
The best mascara yang pernah aku coba sampe aku beli lagi beli lagi saking cinta nya
Kerenhapukh S
25 July 2020
Top Reviewer
Unlengthening
ini very unpopular opinion tapi aku gak gitu suka maskara ini. Di aku dia okay buat volumizing tapi gak banget buat lengthening, overall efeknya okay aja tapi nothing spectacular
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping