FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Lash Paradise Mascara(Waterproof)

Rp 155.000 Rp 116.250
25 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 19pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Wishlist
Information

Take your lashes to paradise! L'Oreal's Voluminous Lash Paradise Mascara is their first mascara for voluptuous volume and length now with even more black pigments. Soft wavy bristle brush holds maximum formula for a dramatic volumizing charge.

Benefits:

  • 200+ bristles catch every lash for a full fringe effect
  • Smooth glide formula provides silky volume in one extra black coat
  • Lashes are feathery soft to the touch
  • Women agreed: 91% saw intense and volumized lashes and 87% saw more beautiful lashes
  • +98% lengthening effect
  • Voluptuous volume and length
  • Soft wavy bristle brush
  • More black pigments

Ratings and Reviews


Evilia Alamanda
28 January 2020
Verified Buyer
Mascara kecintaan
Masara kecintaan sejauh inii, bener2 bikin bulu mata lebih panjang, ga gumpal2 gitu, waterproof juga
Melati Isyantika
18 January 2020
Top Reviewer
ter❤
Aduh ini mascara bener2 aku cintaaaaa bgt. biasanya aku pake maybelline. pas ini baru muncul iseng beli soalnya suka warna pink wkwk dan katanya ini dupesnya yg highend itu. iseng2 berhadiah ya ternyata ga kerasa udah beli hampir 5 kali kayanya saking sukanya. ini waterproof tapi dibersihinnya gampang banget. bikin lentik, bikin tebel jadi gaperlu pake extension ya wkwk makasih l'oreal sudah menciptakan mascara terbaikkk❤❤❤❤
Yudith Oktavia
03 January 2020
Verified Buyer
Kayak extension bulu mata
Bagus banget, gabikin bulu mata nyatu nyatu, gak mbleber, waterproof parah, tapi sayang gak wangi kayak total temptation, cuma dari cara kerja 11-12sihh
dr. Deliana Tarigan, M. Biomed
20 December 2019
Verified Buyer
Sama seperti maybelline
Gak ada beda sama produk maybelline. Sama sama recommended, cetar, waterproof.
Rahayu Apfani
13 December 2019
Verified Buyer
Best of mascara
Bikin tebal, panjang, hitam, lentik, keliatan natural banget, dan ga meleber. Love it. Recomended.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping