FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Lip Balm Regular Dangler

Rp 22.000
10 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 5pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information
  • Nourishes, softens and protects

    Enriched with wheatgerm oil, a rich source of vitamin E, Himalaya Herbals lip balm nourishes and softens your lips. It also contains Carrot seed oil, a natural sunscreen, to protect your lips from the harsh UV rays of the sun.

    Key Ingredients:

      • Carrot seed, Castor, Coconut, wheatgerm.

Ratings and Reviews


Lika Fathiyyaturrahmah
13 October 2020
Verified Buyer
Lembab
Pake ini tiap malem bikin lembab keesokan harinya, pas banget buat yang pengen cari lip balm murah tapi kualitas lumayan oke
Mei Dina
23 September 2020
Lip Balm
Ini enaknya dipake sebelum tidur sih, besoknya bibirku plumpy dan dan lembut. Kalau mau dipake sebelum make up juga enak tapi pakenya tipis-tipis.
Putri giri Pidia bhakti
25 August 2020
Top Reviewer
Himalaya
Nice nihh
Bikin bibir lembab
Nyaman dipake nyaa
Packaging nyaa juga oke
Kerenhapukh S
25 July 2020
Top Reviewer
Okay
picky banget buat lip balm karna bibir super kering. Ini di aku jatohnya hampir kayak lip oil, cukup moisturizing tp buat aku masih kurang sih. poin plusnya adalah ujungnya slanted jadi bisa buat applicator dan lip massage
Michelle Japar
31 May 2020
Kurang cocok
Aku ga cocok sama lip balm ini, ngga bikin bibir aku lembab dan jadi agak kering..
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping