Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Madagascar Centella Light Cleansing Oil

Rp 137.500 Rp 68.750
7 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 12pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 9pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 9pc
Lt. 1, di depan Hush Puppies
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

A cleansing oil, made with a blend of Centella Oil from Madagascar, the untouched nature, and 6 different plant based oils, melts away surface impurities and makeup, and cleanses skin with a lightweight formula, leaving skin purified and refreshed.

Using a cleansing oil is the same as using a regular cleanser: Apply a small amount to wet skin, gently massage over face and eye area, rinse thoroughly, and pat skin dry with a soft, clean towel.

Ethylhexyl Stearate, Cetyl Ethylhexanoate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Centella Asiatica Extract(10,000ppm), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Rosa Damascena Flower Oil.

Ratings and Reviews


Hesthi Pratiwi
12 January 2021
Good one
Walo agak pricey sih tapi produk ini bagus bgt buat angkat makeup berat. Tp sehari2 aku cuma pake sunscreen aja sih jadi gak heran banyak yg suka jg sama ini. Emulsi dgn cpt dan ga ninggalin kesan kesat.
Kimberly Imanuella
18 December 2020
Top Reviewer
Skin1004
cleansing oil yang nyaman dipake di oily skin dan engga bikin greasy sama sekali setelah dibilas, rekomen banget
Vera Husein
08 November 2020
Verified Buyer
Madagascar Centella Light Cleansing Oil
Buat double cleansing aku percayakan denganmu. Dah gitu aja. No too much ????
Dian Paramitha
26 October 2020
Verified Buyer
Madagascar Centella Light Cleansing Oil
Masyaa Allah ini bagus banget, ringan saat pengaplikasiannya. Jujur Alhamdulillah bgt bisa kenal skin1004, di saat wajah kondisi yg benar-benar parah, bi’idznillah tertolong dg skin1004
Nur Fazrin Vieaulia
25 October 2020
Top Reviewer
Super Cleansing
Bagus banget sih ini buat bersihin kulit dari makeup ataupun dijadiin first cleanser. Lumayan bersih dalam sekali swipe.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping