Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Mandelic Acid 5% Skin Prep Water 30ml

Rp 120.000 Rp 90.000
4 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

This is a gentle exfoliator containing 5% Mandelic Acid less irritating compared to other AHA ingredients. Panthenol, Centella Asiatica Extract and Beta-Glucan supply moisture to soothe skin after peeling. Recommended as a gentle, low-irritant exfoliator.

After cleansing, soak the exfoliator with a cotton pad and wipe along the skin texture at the first stage of the skin care routine.

Water, Mandelic Acid, Butylene Glycol, Beta-Glucan, Panthenol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Sesquioleate, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Sorbitol, Dimethyl Sulfone, Chlorphenesin, Sodium Citrate, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Natto Gum, Carbomer

Ratings and Reviews


Ririna Dara
19 September 2020
Verified Buyer
Skin prep water
Pake ini untuk exfo toner, lumayan membersihkan tapi selalu setelahnya cekat cekit bikin ga nyaman dan wanginya strong di aku
Ala Alif
22 August 2020
AHA's Current Favorite
This product has a sharp smell when I open it but when I apply it, somehow that scent normally fade Overall, I did like this product! I saw some brightening effects on my forehead, but this is a definitely a gradual thing. So here you go, to all the people normal-sensitive skin, this is your best bet!
Hesthi Pratiwi
03 July 2020
Hi Flawless Skin.
Gak nyangka sih walo dia pake mandelic acid yg di gadang2 paling aman buat sensitive skin karena molekulnya besar tp dikulitku masih ngerasain cekit2 walo gak parah. Tapi pas awal2 doang seminggu kemudian udah aman, kayaknya sih masih batas wajar ya. Dan ini cakep bgt buat cerahin wajah biar rata gitu. Keringnya sih jg ga seberapa
Senny Mardyana
29 November 2019
Verified Buyer
Top
Sebagus itu ya pake ini makeup aku jadi tahan lama
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping