FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Melted Matte Lip Cream - TEDDY BROWN

Rp 130.000 Rp 84.500
2 Reviews
1
Wishlist
Information

Melted matte lip delivers lightweight, yet beautifully matte. Not completely kiss proof however it stays on for hours! For long wearing avoid food with oil. Remove product with waterproof makeup remover or oil. It contains 4.5 grams of super-creamy texture.

Ratings and Reviews


Michelle Japar
23 May 2020
Perfect brown
Aku nyebutnya the perfect brown, karena warna coklatnya bener2 coklat tpi ada sedikit banget orange nya. Dikit bgt. Makanya warnanya jd bagus. Kalo pake ini aku pake tipis aja biar ga keliatan galak, tpi aku luv it dan biasa aku klo pake lipcream ini aku kasih warna merah dikit dr legendary lovers biar cerah keliatannya.
Oka Luthfi
21 February 2020
Top Reviewer
Goban melted matte lip cream teddy brown
Aihhh warna nya cakep abiss , seperti yang kita tau yaa hihi goban gak akan ngecewain sama hasil nyaa , ringan di bibir engga bikin bibir jadi kering
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping