#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Midnight Blue Calming Cream 30ml

Rp 360.000 Rp 306.000
5 (11)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

A little blue with a big impact.

If moisturizing just wasn’t enough for your sensitive skin, meet the Dear,Klairs Midnight Blue Calming Cream to protect your skin from irritation and stress.

This little blue cream helps to calm and strengthen the barriers of extremely sensitive skin. When used with the “Rich Moist” line, it works rapidly to soothe and regulate irritation from heat or sebum.

Why a blue cream? Calming with Guaiazulene

With herbal ingredients extracted from Chamomile, it’s natural dark purple color gives the cream a blue hue and effectively calms inflammation of damaged skin tissue and regenerates skin cells. Containing 0.03% (similar to amounts contained in ointments currently on the market), Japanese clinical trials demonstrated its effectiveness on 89.7% of sunburns, 60.6% of eczema, and 86.5% of ulcerative skin diseases.  It is the main raw material in burn ointments.

Healing with Centella Asiatica Extract

A plant native to Madagascar, it is also known as ‘tiger grass’ and often used in cosmetics as ‘Centella Asiatica.’ It is the primary ingredient in ointments and helps to regenerate damaged skin and prevents scarring.

How to Use

As the last step of your skincare routine, apply a small amount where necessary on areas of sensitivity or irritation. Lightly tap the cream into the skin for better absorption.

Ingredients

Water, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Caprylic/Capric Triglyceride, Centella Asiatica Extract, Sorbitan Stearate, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sorbitan Sesquioleate, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Portulaca Oleracea Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Ceramide NP, Polysorbate 60, Candelilla Cera, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Morus Alba Root Extract, Tromethamine, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Guaiazulene, Acetyl Hexapeptide-8, Lecithin, Acetyl Glutamine, sh-Oligopeptide-1, sh-Oligopeptide-2, sh-Polypeptide-1, sh-Polypeptide-9, sh-Polypeptide-11, Bacillus/Folic Acid/Soybean Ferment Extract, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Widya Arista
Verified Buyer
04 March 2021
SAYANGG BGT SM PRODUK INI YA TUHAN
YAP sesuai dengan title diatas, "SAYANGG BGT SM PRODUK INI YA TUHAN" cause i swear to the god kalo ini adalah skincare PERTAMA ku yg SANGAT AKU CINTAI dan produk ini adalah penuntun aku masuk ke dunia per skincarean.

awalnya aku coba beli yg 30 ml nya dan..........wowwww............jadi tertarik buat beli yg 60ml

okay, no basa basi, aku mau review buat kalian dgn sebener2nya betapa aku cinta sama produk ini!!

yg pertama: jujur aku tertarik pada awalnya karena warnanya yg indah bgtttttt!! sekaget itu "kok ada skincare yg warna nya legit cakep bgt??" apalagi awalnya aku gatau apa apa ttg skincare jd aku kaget (maaf bgt dulu aku masih rada katro wkwk)

yg kedua: no need explanation buat ini karena sesuai buat namanya, sekali oles bener bener nge 'calming' segala kemarahan yang terjadi di muka ku

yg ketiga: SUPER DUPER LIGHT buat aku yg COMBINATION punnn cocok binggow, NANGIS GAKTU!!!

and i'll ALWAYS repurchase this product, kayaknya bakal nangis kalo semisal produk ini discontinue (amit2) apalagi aku cinta mati sama klairs.

love u klairs!!
Nita Nita
17 November 2020
Klairs midnight blue calming cream
Waktu kulit aku iritasi merah parah aku coba pake klairs ini dan hasil nya wow banget 3 hari berturut turut aku pake ini dan beneran work sembuh iritasi merah merah di kulit aku
iin indriyani
29 July 2020
recommend bgt
Pertama kali pakai Feb 2019. waktu itu muka saya masih merah2 karena muka saya juga mudah merah karena sinar matahari atau bekas jerawat atau jerawat yg lg meradang. pernah pake juga klo habis cukur alis atau kena minyak panas. efeknya bener2 calming
Hesthi Pratiwi
13 July 2020
Blue cream
Today I am reviewing Klairs Midnight Blue Calming Cream. It claims to be a gentle cream that provides comfort to rapidly calm the skin and soothe sensitivity. It claims to balance the oil too.

Let's start the review....
???? Rich smooth cream
???? Blue colored
???? Nice texture
???? Herbal scent
???? Contains Shea Butter, Jojoba Oil, Lavender Oil, Lemon Peel Oil, Orange Peel Oil, Guaiazulene, Ceramides, Peptides, Broccoli extract

This cream has to be applied in sensitive areas which need repair like a spot treatment. The beautiful blue color comes from Guaiazulene extracted from Chamomile flower. This cream comes with a lil spatula too. I applied a small pea size amount on irritated areas to see the effect. It did a nice job of hydration and reducing the redness. For long term calming effects on active acne I'm waiting to see the effective results.
Citha Anindhyta
Verified Buyer
20 May 2020
Midnight Blue Calming Cream
Awal coba ini gara-gara direkomendasikan sama teman yang kulitnya sensitif banget. Ternyata cocok. Ada sensasi adem waktu dioles di muka. Jerawat jadi kerasa cepat calm down. Aku pakainya waktu malam saja, waktu bangun jadi nggak berminyak kulitnya.
Find in Store
Greenlake City - 1pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 2pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping