FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Midnight Blue Calming Cream 60ml

Rp 450.000
12 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

A gentle spot treatment cream that provides comfort to rapidly calm & soothe sensitivity. Powered by nature, its star ingredients are Guaiazulene, a natural component extracted from chamomile oil, which carries powerful skin calming abilities, and Centella Asiatica, which helps hydrate and relieve redness.

Available in double the amount! That's right, 60ml worth of calming cream packaged in a tube that is convenient to carry on-the-go.

As the last step of your skincare routine, apply a small amount where necessary on areas of sensitivity or irritation. Lightly tap the cream into the skin for better absorption.

Water, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Caprylic/Capric Triglyceride, Centella Asiatica Extract, Sorbitan Stearate, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sorbitan Sesquioleate, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Portulaca Oleracea Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Ceramide NP, Polysorbate 60, Candelilla Cera, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Morus Alba Root Extract, Tromethamine, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Guaiazulene, Acetyl Hexapeptide-8, Lecithin, Acetyl Glutamine, sh-Oligopeptide-1, sh-Oligopeptide-2, sh-Polypeptide-1, sh-Polypeptide-9, sh-Polypeptide-11, Bacillus/Soybean/Folic Acid Ferment Extract, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol

 

Ratings and Reviews


Jihan Safira
14 September 2020
Verified Buyer
my favorite moisturizer!
wajib punya untuk kulit sensitif berjerawat pokoknya kulit yang rewel bgt!!! yang tidak bisa pake ini itu ini itu haha, kalian wajib cobain calming cream ini, karna calmingnya ada bangett buat meredakan kemerahan iyaa, untuk bekas jerawat pun sepertinya harus pake yang rutin. Dari segi harga cukup mahal yah, kalian bisa cobain dulu sample size nya! Oh yaaa untuk di mukaku dia tidak menimbulkan yang aneh2, sebab itu aku sangat cocok. ini adalah pelembab pertamaku
Lani S
12 September 2020
Top Reviewer
Klairs midnight blue calming cream
Favorite bulan ini , karna aku kulit nya sensitif dan pas coba pake klairs ini alhamdulillah cocok banget dan work di kulit aku
Kimberly Imanuella
10 September 2020
Top Reviewer
Sukaa
Suka banget sam klairs midnight blue calming ini efeknya bener bener kerasa calming banget malem pake ini paginya keliatan hasilnya, warnanya juga lucu banget dong
Putri giri Pidia bhakti
11 August 2020
Top Reviewer
Klairs
Fix ini bagus kali
Wajib coba di barengin sama serum nyaa
Ih amboy work banget di muka aku
Bikin lembab lembut
Kerenhapukh S
31 July 2020
Top Reviewer
Great
Very moisturizing ya tapi gak ketahap yang greasy. warnanya unik biru violet gitu. packagingnya tube jadi ga takut pecah
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping