#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Midnight Blue Youth Activating Drop Serum 20ml

Rp 430.000 Rp 365.500
5 (18)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
What is it?

Just like it’s name, the Midnight Blue Youth Activating Drop is an anti-aging night serum that works to improve the appearance of fine lines & wrinkles to improve overall skin texture, while repairing damaged skin to create a stronger barrier on the skin.

When we think ‘anti-aging’, more often than not, we come to mind the image of our mother’s generation trying to fade the appearance of the deep wrinkles and creases of the skin that tells the story of the passage of time. However, aging can start from the mid-20s. This comes in the form of subtle creases that form in our smile lines, forehead, and even in the delicate areas around our eyes and mouth.

While many in their 20s and 30s won’t start thinking about anti-aging care until their 40s and 50s, neglecting this portion of our skincare can hit us full force in the future. Rather than frantically searching for a solution then, the blue drop is an everyday serum that can work to prevent formation of new wrinkles that start to appear in our mid-20s, and even care the for deep-set wrinkles that form during our middle-ages.

This is why the blue drop was born.

How to Use

After cleansing, apply 3-4 drops all over face and lightly press it into the skin for full absorption.

Ingredients

sh-Oligopeptide-1, sh-Polypeptide-1, Butylene Glycol, Vaccinium Angustifolium Blueberry) Fruit Extract, Sorbitan Sesquioleate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Guaiazulene, Ethylhexylglycerin, Adenosine

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Widya Arista
Verified Buyer
04 March 2021
MY HOLLLLL---YYY GRAIL SERUM EVEEEEERRR
YAP just like the title, "MY HOLLLLL---YYY GRAIL SERUM EVEEEEERRR" cause i swear to the god kalo ini adalah line skincare PERTAMA ku yg SANGAT AKU CINTAI dan produk ini adalah penuntun aku masuk ke dunia per skincarean.

aku tau produk ini karena aku teracuni buat beli midnight cream nya DAN CUCOOOKKK terus aku ngerasa mungkin aku bakal ketagihan juga sm serum nya jd aku coba beli coz why not? aku juga tau produk ini karena banyak sekali beauty influencer yg menyarankan produk ini AND I'M NOT COMPLAINING THOOO!

okay, no basa basi, aku mau review buat kalian dgn sebener2nya betapa aku cinta sama produk ini!!

yg pertama: jujur aku tertarik pada awalnya karena warnanya yg indah bgtttttt!! sekaget itu "kok ada skincare yg warna nya legit cakep bgt??" apalagi awalnya aku gatau apa apa ttg skincare jd aku kaget (maaf bgt dulu aku masih rada katro wkwk) dan ternyata memang itu alami ya sist

yg kedua: no need explanation buat ini karena sesuai buat namanya, sekali oles bener bener nge 'calming' segala kemarahan yang terjadi di muka ku dan bahkan aroma dari serum ini juga ga ganggu sm sekali

yg ketiga: SUPER DUPER LIGHT DAN CEPET BGT ABSORB KE KULIT terutama buat aku yg COMBINATION punnn cocok binggow, NANGIS GAKTU!!!

and i'll ALWAYS repurchase this product, kayaknya bakal nangis kalo semisal produk ini discontinue (amit2) apalagi aku cinta mati sama klairs.

love u soooo much klairs!!
Ratna sari Puspitaloka
Top Reviewer
19 January 2021
Klairs
Perubahan nya setelah pake serum blue youth ini hampir sebulan kulit ku makin lembab makin cerah dan kenceng
Ana Kristiana
Verified Buyer
18 January 2021
Midnight Blue Youth Activating Drop Serum 20ml
sangat melembabkan dan membuat kulit kenyal
Ikul Ym
31 December 2020
Klairs
Bagus banget bikin kulit cerah lembab dan kenyal cuma sayang mahal banget hihi

Teksture nyaa kek serum biasaanya cuma ini warna biru dan cepet banget meresap nya
Amelia arista Novriyanti
Verified Buyer
29 December 2020
Midnight Blue Youth Activating Drop Serum 20ml
Ini botol kedua ku hasilnya melembabkan iya,mencerahkan engga terlalu,tp untuk firming dan anti aging worthit
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 2pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - 3pc
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping