Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Mineralize Skinfinish Natural

Rp 590.000
4 Reviews
1
Wishlist
Information

Mineralize Skinfinish Natural is a luxurious, slow-baked domed face powder with low-level pearlized pigments that provide a dimensional yet natural-satin finish. It can be used to set foundation and to touch up makeup throughout the day. It's formulated with the brand's 77-Mineral Complex in addition to vitamin E.

How to use: Apply to your face using a brush as desired.
0.35 oz.

Ratings and Reviews


Lani S
12 September 2020
Top Reviewer
Mac mineralize skinfinish natural
Beli ini sumpah enggak nyesel sama sekali
Awal nya mikir mikir karna mehong kan bo !
Tapi begitu beli dan coba aslik waak enggak nyesel sama sekali baguuuuusss banget bikin muka mulusss wak ya ampunn suka sekali aku
Putri giri Pidia bhakti
10 August 2020
Top Reviewer
Mac
Amboy aku suka kalo bikin muka jadi halusssss no powdery dan coverage nya lumayan lah
Trisya Mika
11 April 2020
Verified Buyer
Bagusss
Aku sih suka banget pakai product ini karena emang cocok banget buat warna skin aku and mudah untuk dibawa pergi
Herlin Karlina
27 December 2019
Top Reviewer
Mac
Good bikin kulit ku jadi berwarna haha , coverage nyaa medium udah gitu lumayan nahan minyak di muka
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping