FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Mist Toner (100ml Medium)

Rp 180.000 Rp 117.000
4 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information
Description
 
Quenches your skin's thirst all the while calming irritated, red skin!

1. Hypoallergenic

2. A water-type toner that provides a refreshing breath of moisture for a greater cooling effect

3. Contains 91.9% Barberry root extract to soothe your skin and prepare it for the next stages of your skincare routine

Suggested Use
 
- Position the bottle ~20cm from your face and spray

- Gentle pat to absorb

*Tip: Slip into your pouch and apply when needed. This particular item is light and can be used on top of your makeup

Active Ingredients
 
Barberry Root Extract

Ratings and Reviews


Frieda Pesik
28 October 2020
Verified Buyer
Mist Toner
Tonernya ada efek coolingnya gitu jadi suka.... bisa dipake sendiri doang buat moisturizing dan bisa dipke habis makeup biar seger mukanya
Lilis Rosna
07 June 2020
Top Reviewer
Pyunkang yul toner
Pake ini pas ada beruntusan 3 hari beruntusan hilang dong , cuco banget
Teksture nya cair mudah meresap ke kulit
Izalatus Syidda
29 January 2020
Verified Buyer
Kulit kombinasi, pori-pori besar, whiteheads
Kulitku termasuk yang gampang kusem kalo udah siang hari sore hari. Kadang ngerasa kulitku rada berminyak gitu, padahal sehari-hari ada di ruang ac. Bingung pengen pake face mist tapi takut jadi tambah berminyak kaan, akhirnya habis liat review2 aku memutuskan beli ini. Aku pake sehabis tiap sholat, daaaan bebas minyak ga kaya biasanya. Tapi juga gak kering di mukaku. Kaya keset, tapi gak ketarik. Aku sih yang penting gak kusem kusem banget mukanya, gak sakit, aman.
Yenny Luw
05 August 2019
Verified Buyer
Ringan tapi cukup untuk oily skin
Cocok bgt buat oily skin. Ringan, jadi to much!
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping