FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Moisture Surge 72Hour Auto-Replenishing Hydrator

Rp 720.000 Rp 684.000
18 Reviews
1
Wishlist
Information

What It Is
Our addictively refreshing gel-cream is now enhanced to give your skin the power to rehydrate itself. Delivers an instant moisture boost. Keeps skin almost twice as hydrated at the end of the day than it did before. Enjoy 72 hours of non-stop hydration, even after washing your face.

What It Does
Advanced hydrator with Auto-Replenishing Technology actually helps skin create its own internal water source to continually rehydrate itself. Then locks in all that moisture for an endlessly plump, dewy, healthy-looking glow.

Proven Results
Testing proves it works non-stop for 72 hours—even after washing your face.
Our enhanced formula gives skin an instant moisture boost. Delivers almost twice as much hydration at the end of the day than it did before.

Key Ingredients / Technology
New Auto-Replenishing Technology with caffeine helps trigger skin’s own rehydration system. Hyaluronic Acid fragments and Activated Aloe Water plump skin with moisture. A super-holding matrix of humectants and polymers help reduce water loss and seal in moisture.
 

How To Use

Multi-tasking formula can be used anytime skin needs a moisture boost, under or over makeup, or as a 5-minute mask.

Ratings and Reviews


Devi Ariska
15 September 2020
Super hydrating
I love thise moisturize. Super hydrating banget. D pake d ruangan ber-AC ataupun d pake wudhu juga tetap melembabkan. Emang parah sih juara untuk hydrating nya. Sukak banget sama pelembab ini
Resni Soviyana
29 July 2020
love to the max
Pertama kali penasaran ama produk ini karena saat itu kulit aq dry banget sampe2 pas facial gak disaranin untuk di peeling/scrub dan pada waktu tertentu sampe ngelupas halus2. Iseng2 nyoba padahal tau ini bukan produk yang murah dan takut malah jadi addict.Ternyata hasilnya bener2 sukaaa bangett, pas awal2 make sampe day and night...tp setelah seminggu kulit uda moist+boink2 dan jadi pake pagi aja..sampe skg masih aja jatuh cinta meski suka meringis klo pas beli tanpa diskon
Kenia Maharani
13 April 2020
The best!
Pertama kali nyoba kaya langsung berasa kulit jadi nge moist banget dan kenyal banget sih parah!
Worth to buy bgt sih ini
Dinda Kirana
27 March 2020
Verified Buyer
Moisturizer and Primer in One Product
Teksturnya kaya gel jadi ga terlalu thick kalau dipakai because who likes greasy face? Sangat amat baik untuk base make up!!! Kalau pakai ini pas malem aku bersihin muka pakai bioderma gila make up masih nempel.
Oka Luthfi
21 February 2020
Top Reviewer
Clinique moisture surge 72hour auto replenishing hydratir
Super melembab kan , super moist dan nyaman banget di pake nyaa .. dipake dikit aja udah merata ke muka
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping