FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Multi Targeted All Natural Adoring Face Oil

Rp 263.350
2 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

A perfect 9. A great recipe to translucent look. Start with turmeric a briliant brightening agent. Lavender helps to Moisturize and revitalize to achieve a more youthful and radiant look. Rosehip and Clarysage are rich natural source of essential fatty acid and collagen to regenerate skin cells. Tea tree and patchouli is good for preventing acne and blemished condition. also an amazing moisturizer for super dry face. frankincense oil is effective for toning and diminishing dark spot. Geranium great for sensitive and dehydrated skin. Lemongrass oil is a perfect formula for oily face type. A perfect way to rejuvenate your beauty.

Pour 5 drops to your palm and rub it both hands. Enjoy the aromatic scent and gently massage it to your face and neck in circular motion

9 Pure essential oil

Ratings and Reviews


Silvia Andaresta
12 June 2020
Verified Buyer
My honest review
Face oil nya super keren super bagus dan WORTH IT bangettttt woiyy!!! Ngebantu menyembuhkan jerawat dan menghilangkan bekas nya juga. Gila pokonya ini bagus bgt!!!! Walaupun nama nya "oil" tapi gak bikin kulit jadi berminyak dan GAK BIKIN JERAWATAN. Malah ini ngebantu banget buat ngontrol kadar minyak di kulit kita. Baru pertama kali pake face oil dan lgsg beli di bhumi dannn hasilnya bagus, gak bikin kecewa, love it bgt!
Setelah pake rangkaian skincare bhumi ini mulai dari toner, serum, moisturizer dan face oil nya, wajah aku jarang jerawatan dan bahkan gapernah timbul. Paling ada satu tinggal kompres pake toner lgsg besok nya sembuh. Nice!!! Terus wajah aku jadi terlihat glowing, cerah pokonya sembuh total ❤
Thanks bhumi
Putri intan Permata
26 March 2020
Verified Buyer
Bhumi face oil
Seriussss suka banget sama face oil ini, baru pertama kali coba beli di beautyhaulindo dan alhamdulilah ini beneran bagus, bikin wajah kenyal, lembab dan bener2 ada efek cerah nya pas bangun tidur ❤️❤️
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping