#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Multi Targeted All Natural Adoring Face Oil

Rp 263.350 Rp 237.015
5 (10)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

A perfect 9. A great recipe to translucent look. Start with turmeric a briliant brightening agent. Lavender helps to Moisturize and revitalize to achieve a more youthful and radiant look. Rosehip and Clarysage are rich natural source of essential fatty acid and collagen to regenerate skin cells. Tea tree and patchouli is good for preventing acne and blemished condition. also an amazing moisturizer for super dry face. frankincense oil is effective for toning and diminishing dark spot. Geranium great for sensitive and dehydrated skin. Lemongrass oil is a perfect formula for oily face type. A perfect way to rejuvenate your beauty.

How to Use

Pour 5 drops to your palm and rub it both hands. Enjoy the aromatic scent and gently massage it to your face and neck in circular motion

Ingredients

Olea europaea (olive) Oil, Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil, Pelargonium graveolens flower (Geranium) oil, Curcuma longa root (Turmeric Root) Oil, Malealuca Alterfonia (Tea Tree) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Salvia sclarea (Clary Sage) seed Oil, Pogostermon gablin leaf (Patchouli) oil, Boswellia cartii (Frankincense) oil, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Oil, Rosa canina fruit (Rosehip) seed Oil, Vitamin E.

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Dayuna Hannisa
Verified Buyer
13 November 2020
Oil andalanku saat ini
Yes, setuju bgt dia bikin cerah kulit wajah. Dan pas aku beruntusan malah dia bikin kulit aku kembali normal lagi. Wangi nya sih aku suka bgt jadi nyaman bgt gt pas lg pake ini. Ga lengket, bukan oil yg lebay karna dia cepat bgt meresapnya:) luv luv
Elissa Julinda
Verified Buyer
05 November 2020
Honest review
Pengiriman cepat skali, baru kemarin di order, hari ini sudah sampai ! Packing super duper rapih dan aman ! Good job
Nur Cholifah
03 November 2020
Multi Targeted All Natural Adoring Face Oil
Bagus banget untuk memudarkan bekas jerawat dan juga membuat kulit wajah terasa dan terlihat lebih sehat. Huhuhu terharu banget bisa sebagus itu
Silvia Andaresta
Verified Buyer
12 June 2020
My honest review
Face oil nya super keren super bagus dan WORTH IT bangettttt woiyy!!! Ngebantu menyembuhkan jerawat dan menghilangkan bekas nya juga. Gila pokonya ini bagus bgt!!!! Walaupun nama nya "oil" tapi gak bikin kulit jadi berminyak dan GAK BIKIN JERAWATAN. Malah ini ngebantu banget buat ngontrol kadar minyak di kulit kita. Baru pertama kali pake face oil dan lgsg beli di bhumi dannn hasilnya bagus, gak bikin kecewa, love it bgt!
Setelah pake rangkaian skincare bhumi ini mulai dari toner, serum, moisturizer dan face oil nya, wajah aku jarang jerawatan dan bahkan gapernah timbul. Paling ada satu tinggal kompres pake toner lgsg besok nya sembuh. Nice!!! Terus wajah aku jadi terlihat glowing, cerah pokonya sembuh total ❤
Thanks bhumi
Putri intan Permata
Verified Buyer
26 March 2020
Bhumi face oil
Seriussss suka banget sama face oil ini, baru pertama kali coba beli di beautyhaulindo dan alhamdulilah ini beneran bagus, bikin wajah kenyal, lembab dan bener2 ada efek cerah nya pas bangun tidur ❤️❤️
Find in Store
Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping