FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

NEOGEN Bio Peel Gauze Pad WINE (isi 30pads)

Rp 349.000 Rp 226.850
21 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 5pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 3pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 0pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information

Which skin type is it good for?
✔ Normal
✔ Oily 
✔ Combination
✔ Dry
✔ Sensitive 

What it is:
A chemical and manual exfoliator that uses natural ingredients and innovative triple-pad technology to promote visibly clear, smoother, and brighter skin. 

Solutions for:
- Uneven skintone
- Dullness and uneven texture
- Oiliness 

If you want to know more…
This innovative exfoliation pad clears skin manually and chemically. The triple-layer gauze pad uses threading technology to gently remove dead skin while the AHA chemical exfoliant deeply penetrates to dissolve dirt and oil in the skin. Lemon extract delivers an abundance of vitamin C for skin brightening benefits. 

What it is formulated WITHOUT:
- Parabens
- Sulfates
- Phthalates 

What else you need to know:
This product is cruelty-free.

Ratings and Reviews


Deviera Hajarul A.
20 November 2020
NEOGEN Bio Peel Gauze Pad WINE
kulit halus seketika habis pakai ini. setelah malam pakai ini dan besok paginya make up, make up nya bener-bener lebih bagus dan nempel. paling suka yang wine dan lemon. super recommend!!
Angeli S
28 October 2020
Verified Buyer
NEOGEN Bio Peel Gauze Pad WINE (isi 30pads)
Produk ini sangaaattt baguss di kulit wajah aku, exfloliatornya sangatt bagus dalam mengangkat sel kulit matii di wajah kamu, dan hasilnyaa pasti bakal kamu sukaaa ????????????
Talitha Rachel
25 September 2020
Verified Buyer
Neogen
Mau coba produk yang lagi viral bgt dan banyak yang bilang emang sebagus itu produknya, karena aku masih pelajar jadi aku belum bisa beli ini sendiri, soalnya agak pricey hehehe. Tapi beautyhaulindo lagi ngadain giveaway bareng neogen id. Jadi akuu pengen menang biar bisa coba produk ter viral dan sebagus review diluar sana hehe
Lani S
16 September 2020
Top Reviewer
Neogen bio peel gauze pad wine
Ih suka sama yang wine ini
Bikin kulit lebih lembut , lebih moist dan juga cerahh
Jadi pengen coba yang greentea sama lemon nyaa
Kimberly Imanuella
11 September 2020
Top Reviewer
Good Peeling
Suka banget sih ini pas abis pake langsung kerasa kulit lebih halus dan kulit mati bener bener keangkat. Makenya pun ga perlu tiap hari semua variannya enak dan cocok sama aku.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping