FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Oil Essence Like, Oil Like 30ml

Rp 560.000 Rp 280.000
9 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 1pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information

What it is: 

The unique, oil-essence hybrid blends antioxidant-rich, Organic Sahara Cactus Oil into a lightweight essence for lasting hydration and intense nourishment.  

How it works: 

Huxley’s Oil Essence strengthens and energizes with antioxidant-rich ingredients such as Sahara Cactus Oil, Quinoa, and Acai berry. Comprised of 61% Sahara Cactus Seed Oil, a non-comedogenic oil high in Vitamin E and antioxidants, is revered for its ability to quickly absorb into skin while imparting lasting hydration and protecting the skin from stress and aging with its high concentration of antioxidants.

Free of: 
Parabens, Synthetic Dyes, Mineral Oils.

Ratings and Reviews


Kimberly Imanuella
10 September 2020
Top Reviewer
Good
Coba huxley ini udah lama banget dan lumayan buat kulit jd lembab dan ceept nyerep ga gitu berminyak hasilnya
Putri giri Pidia bhakti
11 August 2020
Top Reviewer
Huxley
Oil essence namun ringan banget di muka ,
Pas di apply ke muka bikin muka jadi glowing parah
Nyaman di pake nyaa cuco deh
Michelle Japar
28 May 2020
Packaging dan kualitas yang bagus
Dr segi packaging, produk huxley emg bagus banget. Essence ini bagus bgt menurut aku. teksturnya aku suka soalnya dia emg kayak berasa kayak essence tp oil gitu. Bikin lembab, terus pas diaplikasiin ke wajah rasanya enak bgt, dan ga lengket pokoknya suka sm effectnya
Adiba Luthfiyah
23 May 2020
Verified Buyer
Huxley Oil Essence Like, Oil Like
Packaging nya dope, pipet nya kecil. Bau nya huxley banget, soft seger gitu. Tekstur nya kayak bukan oil, absorb nya cepet, untuk ngelembabin nya so so di kulitku
Amelia Rahmi Mardyanti
10 April 2020
Verified Buyer
Heavenly aroma
Huxley emang punya lists of product yang bagusnya ga main2, secara high brand in korea, Wanginya paling enak diantara semua serum yang kupunya, texturenya thick but it absorbed really fast and will give you an instant glowing at the morning. Definitely repurchase, terlebih lagi kalo discount 50% worth to buy 2 buat stock !!!
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping