FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Photo Focus Eyeshadow Primer

Rp 149.000 Rp 80.000
5 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Wishlist
Information

Looking for the perfect primer that preps and brightens eyelids to lockdown eyeshadow color all day? This primer features smooth, effortless application that dries to a clear finish and keeps eye makeup in place. -

Ratings and Reviews


Isna Pidiani
25 September 2019
Top Reviewer
Wet n wild
Baguss sih mudah di aplikasiin nya mudah di blend nya gak lengket cuma ga terlalu tahan lama
Dea Kamal
13 June 2019
Verified Buyer
Great
Lumayan enak sih dipakainya menurutku. tapi untuk tahan lamanya sih enggak, kebetulan skin-type aku super duper oily, setelahnya, bakal keliatan banget beberapa bagian yang kayak melted gitu.
adilla afiani
13 June 2019
Verified Buyer
It works for me.
I'd never tried any eyeshadow primer. This is the first time.
So here's the thing. It's quite trickey to apply it at first. But once you know what works, it works just great.
I don't have oily eyelids but for some reason, no eyeshadow nor waterproof eyeliner will last. With this primer however, i notice the difference. It makes any eyeshadow and eyeliner i use on top stays on until I take them off with makeup remover. And it always makes my eyeshadow looked vibrant. I love it.

Additional tip to apply:
The best way to apply it is to make sure you don't put any product (like concealer or foundation) before and after. Just leave the eyelids with this primer. Apply it after you apply face primer and before foundation to reduce the possibility of cakeiness. And a little goes a long way! Don't apply to much!! If you think it's too drying, just apply eye cream or any moisturizer first.
Fauziah Ria Saputri
17 May 2019
Top Reviewer
Photo Focus Eyeshadow Primer
Sempet baca kalo ini dupenya potion UD. Tapi kayanya jauh bgt deh. Teksturnya creamy, warna krem kaya concealer tapi lebih padat dikit. Gak terlalu bkin eyeshadow jd wow. Kayana pake primer ini or gak sama aja deh.
Dea Andrea
16 April 2019
Verified Buyer
bikin eyelid cakey
texturenya agak thick menurutku dan kering dibanding dengan eye primer lain yang pernah aku beli, dan yang aku rasain bahannya bukan seperti silicone jadi agak susah dibaurkannya kalau pakai tangan, yang ada malah nyolok mata haha jadi lebih baik pakai brush. meski memang bantu warnanya untuk keluar, entah kenapa eyelidku jadi keliatan kering dan hasilnya di area brow bone jadi cakey.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping