FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Phyto Niacin Whitening Essence

Rp 380.000 Rp 209.000
23 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 4pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

The SNS star! For skin that becomes more radiant by the day!

1. Contains brightening ingredients such as niacinamide and vitamin C derivatives extracted from Lemon, Morusalba Bark, and Rosacanina fruit. These provide vitamins that are often lacking in skin and help achieve a brightening synergy effect to leave your complexion bright and radiant.

2. Hyaluronic acid offers a potent moisture retention effect whilst Bamboo Sap gives moistness and suppleness to the skin to leave it re-energized.

3. This is the stage for applying highly concentrated essence that provides whitening and moisture to the skin, removing unnecessary blemishes and reducing dryness with ingredients obtained from nature.

1. Wash your face with cleanser. 
2. Take suitable amount of essence with spuit on the face or on the back of your hadn and apply it on the whole face. 
3. Pat your face lightly to absorb the rest of the essence.

Bambusa Vulgaris Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Morus Alba Bark Extract, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Rosa Canina Fruit Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Arnica Montana Flower Extract, Achillea Millefolium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Artemisia Absinthium Extract, Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Potassium Hydroxide

Ratings and Reviews


Lani S
08 October 2020
Top Reviewer
Nacific
Bikin cerahhh , lembab , kenyal dan glowing
Serum nya tekture nya cair warna putih bening
Cepet meresap nya juga
Kimberly Imanuella
23 September 2020
Top Reviewer
Luvv
Suka banget buat mencerahkan, teksturenya ringan ga bikin greasy
yuniar novitasari
02 September 2020
Verified Buyer
good product
seneng banget dapet beli ini pas harga diskon, isinya lumayan banyak, awet. Tapi untuk mencerahkan sepertinya lambat banget ya. Sejauh ini gak nimbulin breakout, gentle banget, gak lengket dan cepet nyerep. Bikin kulit lebih kenyal dan seger aja gitu. Meskipun kadang bosen karena awet banget ???? Not so great but just okay.
Safira Fadillah Nisa
25 August 2020
nacific pyhto niacin essence
sebenernya suka sama essence ini wangi nya enak banget, tapi di muka ku kurang berpengaruh padahal review nya bagus bagus. jadi aku preloved serum ini. mungkin kalo ada yang mau bisa pc aku ya isi masih 95% pc ke 085882208550 atau bisa dm ig aku @safiransaa
Putri giri Pidia bhakti
10 August 2020
Top Reviewer
Nacific
Sebagus itu buat bikin kulit jadi semakin cerah halus dan lembab ,
Teksture nya agak kental warna putih bening , pas di apply ke muka cepet meresap nya
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping