#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

PIEHL'S PLASTE Collagen Ampoule Program

Rp 680.000
5 (2)
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
COLLAGEN POWDER AMPOULE 0.4g x 2ea+ COLLAGEN LIFTING AMPOULE 4ml/0.13oz x 2ea

This highly functional collagen ampoule makes your skin look clearer and brighter, improves its elasticity and helps reduce wrinkles
1.As in the picture below, insert the COLLAGEN POWDER AMPOULE into the COLLAGEN LIFTING AMPOULE and turn until the two containers are tightly locked.

Main Ingredients: Made with 100% Italian small molecule collagen, this collagen powder ampoule makes your skin look smoother and improves its elasticity.
100% Hydrolyzed collagen.
#2000Da small molecule collagen derived from fish (Italian)
Dual function for whitening & wrinkle care.This highly functional collagen ampoule makes your skin look clearer and brighter, improves its elasticity and helps reduce wrinkles
#84% Italian 2000Da small molecule collagen water [Patent Application No] 2006-005543 Ultra low molecular weight hyaluronic acid.

Remarks: Please note that your skin may feel tight when 100% small molecule collagen provides elasticity to the skin
Made with 100% Italian small molecule collagen, this collagen powder ampoule makes your skin look smoother and improves its elasticity.


HOW TO USE:
1.As in the picture below, insert the COLLAGEN POWDER AMPOULE into the COLLAGEN LIFTING AMPOULE and turn until the two containers are tightly locked
2.Press the white button. When collagen powders are released, shake the containers so that powders can dissolve into liquid ampoule.
3.Apply a toner on clean skin, then apply an appropriate amount on the face using the spuit. Pat until the ampoule is fully absorbed into the skin.
4.The ampoule is more effective when used in combination with face mask or face cream.

 

 
 
5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Hesthi Pratiwi
13 January 2021
Surprisinglý good
Sebenernya aku mah anaknya terlalu skeptis sama yg embel-embel lifting lah, firming lah. Tapi this one is does the magic. Aku dapet ini dari brand nya langsung dan emg kecil bgt tp aku usahain bisa pake seminggu wakaka gamau rugi. Beneran loh ini nyata bgt kerasa lift. Mengurangi garis wajah jg
Widya Herlina
10 June 2019
Piehls Plaste Ampoule
Ini serius ampoule termagic yang pernah aku pakai. Dapat kesempatan dari menang Giveaway, dapat satu set ampoule ini. thank God,I'm blessed. Dengan harga segini, ini emang worth it, cmn aku sendiri emang ga sanggup buat beli, makanya aku bersyukur menangin Giveaway dari Piehls Plaste ini.
Ini aku bilang ampoule termagic karena dia bisa bikin kulit aku lembap + kencang hanya dalam 2x pemakaian. Pakai nya pas malam doang, habis hargaaa nya sih. ????. serius dalam 2 hari doang, karena emang dia ini pure collagen, jdi ya karna itu kali ya. Sedihnya satu ampoule ini harus dihabiskan dalam 2 minggu doang. Kalau lewat 2 minggu, khasiatnya ga se-wow kmarinnya. Makanya aku bagi 2 sama mama pakai ini. Mamapun ngerasa fine lines nya jg berkurang, wow so love it. Kalau aku diberi rejeki, aku bakalan repurchase ini ampoule sih.
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping