FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Powerstay Color Correcting Primer

Rp 79.000
3 Reviews
1
Wishlist
Information
A high-impact color correcting primer to balance your skin tone. Specifically built for every skin concerns, such as redness, sallowness, discoloration, and dullness. Formulated with Prime-Lock Technology to prolong makeup staying power and infused with oil absorber to maintain the matte look. Equipped with the Skin Protection System containing allantoin and antioxidant to protect skin from pollutants. This lightweight formula blends seamlessly while giving a soft focus effect, creating a perfect canvas for your makeup.

Ratings and Reviews


Winda Sekarjati
14 September 2020
Praktis! I'm use Lilac
Ini primer yang recommended banget, ringan formulanya dan mudah diaplikasikan, mudah diratakan, dapat menyamarkan pori- pori yang besar serta meratakan warna kulit. Jika ingin terlihat natural, cukup aplikasikan primer dan bedak. Itu udah cakep!
Virna Amelia
31 July 2020
Top Reviewer
Make Over
Pernah pakai ini punya teman aku, so far produk ini bisa menyamarkan/menutupi redness dengan baik dan habis itu tinggal pakai complexion yg lain
Kirana Dewanti
27 July 2020
Aku pake yang yellow!
Enak bgt ringan. Kalo lg males tinggal pake ini buat ngeratain warna kulit terus pake compact powder udh oke banget sih. Gak begitu merubah warna kukit,tapi jadinya warnanya lebih rata dan redness sedikit tercover. Lumayan bikin kulit lembab juga sih. Jatohnya pokonya kaya tinted moisturizer yang gak begitu ada warnanya.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping