Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Powerstay Matte Powder Foundation

Rp 179.000
28 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 2pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information
Made with rich color pigment technology, this advanced powder formula gives buildable medium to full coverage to even out skin tone, creating a flawless complexion. It is finely milled and infused with soft focus agent and oil absorber, to ensure a smooth, longwearing, and matte finish that blends seamlessly with your skin, also blurred pores and wrinkles that do not look cakey. Suitable for normal to oily skin.

Ratings and Reviews


Wida Yati
26 October 2020
Top Reviewer
Bagus Banget
Sebagus itu si coveragenya oke banget multifungsi banget si ini ga usah pake foundation, atau apapun pake ini juga udah bagus banget hasilnya tahan lama
Lika Fathiyyaturrahmah
18 October 2020
Verified Buyer
Oke
Powder ini bikin pori-pori tersamarkan dan bikin halusss wajah, lumayan mengontrol minyak dan coverage nya mantul emang, pake ini aja tanpa foundation udah oke
Siti Maryam
30 August 2020
FAV POWDER EVER!
Coverage nya ada bgt, finish nya matte, agak bikin blur pori pori, terus oil control ya bagus bgt, bener bener nahan minyak
Fidya Ali
06 August 2020
Verified Buyer
IT IS THAT GOOD
aku beli shade yg agak terangnya buat taro di bawah mata, aku pake ke kantor, pas balik masih ada dong bedaknya nempel, luar biasa lah, coverage nya nampol
Adeline Adeline
23 June 2020
Nice product!!
Aku pake cushion nya yang powerstay juga, kalau lgi ke kondangan atau acara formal, biasa aku timpain lgi pakai matte powder foundation ini dengan shade yang sama.
Produk ini bagus buat nge-set makeup aku dan gak cakey!
Highly recommended!
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping