FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Premium Round Cotton Pad

Rp 25.000 Rp 22.500
9 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 6pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Wishlist
Information
How to Use

This premium cotton is specially designed for facial and eye skin use.Suitable for your skincare padding regimen, or wiping those make up after a long day.
Cleanse. Exfoliate. Tone.

Use as your skincare padding regimen, or wiping make up.

Ratings and Reviews


Kerenhapukh S
19 August 2020
Top Reviewer
worth it
lembut banget dan ga nyerep banyak product
Riia Pratiwi
10 August 2020
Top Reviewer
Fss
Kapas enakkkkk. Sampe nyetok banyak apalagi kalo lagi diskon ... abis pake kapas ini terus pake kapas biasa jadi aneh rasanyaaaa ...
Virna Amelia
31 July 2020
Top Reviewer
FSS
Kapasnya enak banget, lembut dan ga kerasa ada seratnya dan ga terlalu menyerap banyak produk jadi lebih hemat pemakaian
Hesthi Pratiwi
07 July 2020
Lumayan oke
Kapas buletnya FSS sih emang jauh lebih oke ya ketimbang Selection imho. Pas dibelas gak banyak serabut si kapasnya. Gak makan banyak produk, belinya selalu pas diskon aja
Angela Jessica
25 May 2020
Verified Buyer
Soft
Kapasnya lebih soft dibanding kapas yang lain ❤
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping