FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Raw Honey Lip Balm

Rp 45.000 Rp 40.500
3 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 4pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use

This lipbalm is scented, not flavored.
the scent is from real honey and honey flavoring.
the scent is like the kind of honey you find in the wild.

Use this as your daily needs.

Ratings and Reviews


Kerenhapukh S
29 August 2020
Top Reviewer
moisturizing
very moisturizing dan bagus udah ada spf nya i love it
Putri giri Pidia bhakti
12 August 2020
Top Reviewer
For skins sake
So happy dia bagus banget buat ngelambabin bibir dengan cepet
Anindiyati Oktaviani
19 February 2020
Verified Buyer
The best local lip care
Aku pakai ini saat bibir kering kerontang langsung bikin bibir lembut dan lembab nya awet tanpa bikin bibir berminyak seperti habis makan gorengan ???? karena finishnya matte. Pas banget juga dipakai before liquid lipstick matte. Pasti bakal repurchase terus sih maybe varian lainnya nanti yang ada spf nya.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping